Prin╚Ťul William se teme c─â Harry ╚Öi Meghan vor profita de Jubileul de Platin─â pentru documentarul lor Netflix

9 mai, 2022

Prin╚Ťul William este ├«ngrijorat c─â eventuala lui conversa╚Ťie cu Prin╚Ťul Harry din timpul Jubileului de Platin─â din iunie ar putea fi folosit─â ├«n documentarul pe care cel din urm─â ├«l filmeaz─â pentru Netflix.

printul william si printul harry 0 jpeg

Surse regale sus╚Ťin c─â Ducele de Cambridge este ├«ngrijorat cu privire la decizia fratelui s─âu de a se al─âtura festivit─â╚Ťilor prilejuite de Jubileul de Platin─â al reginei ├«mpreun─â cu Meghan ╚Öi copiii lor, Archie, ├«n v├órst─â de trei ani, ╚Öi Lilibet, ├«n v├órst─â de 11 luni.

Ducii de Sussex au anun╚Ťat vinerea trecut─â c─â pl─ânuiesc s─â c─âl─âtoreasc─â ├«n Marea Britanie pentru Jubileul de Platin─â al Reginei Elisabeta, chiar dac─â aceasta a hot─âr├ót ca cei doi s─â nu aib─â acces la balconul regal, cu ocazia paradei Trooping the Colour de pe 2 iunie.

Trooping The Colour 2017 jpeg

Ducii de Sussex vor avea totuși voie să participe la unele dintre evenimentele acelui weekend din iunie.

ÔÇ×William vrea s─â vorbeasc─â cu Harry pentru a ├«ncerca s─â vindece ruptura dintre ei, dar se teme c─â discu╚Ťia lor va ajunge pe Netflix, la Oprah sau ├«n viitoarea carte a lui HarryÔÇŁ, a declarat o surs─â pentru tabloidul The Sun.

Biograful regal Tom Bower a spus ╚Öi el tot pentru The Sun c─â Prin╚Ťul William ├«╚Öi face griji c─â Harry ╚Öi Meghan vor ├«ncerca s─â fie ├«n lumina reflectoarelor, odat─â ajun╚Öi ├«n Anglia.

1 meghan markle si printul harry jpg jpeg

De asemenea, seniorii regali sunt ├«ngrijora╚Ťi de faptul c─â aten╚Ťia din jurul echipei de filmare Netflix care ├«i urm─âre╚Öte pe Harry ╚Öi Meghan ar putea eclipsa festivit─â╚Ťile jubileului.

Stafful regal pl─ânuie╚Öte s─â ├«mpiedice echipa Netflix s─â filmeze ├«n interiorul palatelor, pentru orice eveniment jubiliar. Nu se dore╚Öte ca Jubileul de Platin─â al reginei s─â fie exploatat de c─âtre echipa de produc╚Ťie, dup─â ce cuplul a semnat cu Netflix un contract de 112 milioane de lire sterline, ├«n septembrie 2020.

Deja, angaja╚Ťii reginei au anun╚Ťat c─â echipa de filmare de la Netflix nu va fi acceptat─â pe propriet─â╚Ťile regale, cum ar fi Palatul Buckingham ╚Öi Castelul Windsor.Recente pe Ok! Magazine

el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
moned─â Prin╚Ťul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg