Probleme la palatul regal britanic din cauza fiului vitreg al Prinţesei Beatrice

14 aprilie, 2022
1 beatrice profimedia 0650422765 jpg jpeg

Christopher, alintat Wolfie, fiul vitreg al Prinţesei Beatrice, a fost sărbătorit marţi la Palatul Kensington, cu ocazia împlinirii vârstei de şase ani.

Ştim asta pentru că mama băiatului, arhitecta americană de 39 de ani Dara Huang (fosta logodnică a lui Edoardo Mapelli Mozzi, soţul lui Beatrice), a postat pe Instagram o serie de fotografii aniversare cu petrecerea de pomină care a avut loc în grădina palatului.

Nimic ieşit din comun, dacă femeia n-ar fi şters pozele, la distanţă de câteva ore, fără ca Dara să explice de ce a dat jos fotografiile de pe contul ei. Probabil că acestea erau dovezi incontestabile că fiul vitreg al lui Beatrice a avut parte de o petrecere extravagantă în reşedinţa regală, iar seniorii regali au considerat că acest lucru nu trebuie făcut public.

Într-una dintre fotografiile repostate de publicaţia Daily Mail înainte de a fi şterse, o putem vedea pe mama băiatului pozând lângă o serie de decoraţiuni festive cu numele lui Wolfie, băiatul şi invitaţii lui fiind distraţi chiar şi cu un număr de magie în curtea palatului.

Se pare că Dara, care împarte custodia fiului ei cu soţul Prinţesei Beatrice, a deranjat ceva seniori regali prin geoetichetarea „Kensington Palace Gardens” în postarea ei pe social media despre eveniment.

Pe de altă parte, Prinţesa Beatrice, care are o fetiţă de şase luni cu Edoardo, botezată Sienna, este foarte apropiată şi de fiul acestuia din relaţia lui anterioară şi suntem singuri că n-a avut nimic împotriva sărbătoririi băiatului la Palatul Kensington.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg