Regele Charles mai face o victimă. Pe cine mai dă afară de la Palat?

28 martie, 2023

Cazarea gratuită a foștilor angajați nu e pe placul noului monarh, care este conștient că stilul de viață al monarhiei trebuie redus.

Charles Getty jpg

Politica de restrângere a cheltuielilor Casei Regale britanice va produce o nouă victimă: Angela Kelly, stilista Reginei Elisabeta a II-a, despre care se aude că va fi în curând va fi „expulzată“ de la Palat.

Tot ca o măsură de economisire a costurilor, confidenta regretatei regine ar putea pierde casa pe care o ocupă momentan pe domeniul Windsor și pe care intenționa să o păstreze. 

În aparență, stilista Reginei Elisabeta a II-a - care a deținut titlul de consilier - este încă în grațiile Familiei Regale, după ce Palatul Buckingham a anunțat că va fi decorată cu Ordinul Regal Victorian pentru loialitatea și serviciile sale, la fel ca mulți dintre colaboratorii regretatei suverane. Însă Angela Kelly, care a petrecut 25 de ani alături de Regină, va trebui să se mulțumească cu rangul de comandor, în timp ce altele, precum Philippa de Pass și Jennifer Susan Gordon Lennox, foste doamne de onoare, vor fi numite Dame Comandor - un detaliu care îi face pe unii experți regali să zâmbească...

Angela Kelly este femeia care o îmbracă pe Regina Elisabeta a II a  jpeg

Numai că este posibilitatea ca Angela Kelly să piardă locuința pe care încă o ocupă la Windsor și pe care spera să o păstreze după moartea Elisabetei a II-a se dovedește a fi acum un "privilegiu" amenințat, potrivit „Daily Mail“, care sugerează că fosta garderobieră și stilistă și-ar putea face în curând bagajele. "I s-a spus că va trebui să se mute în curând", a declarat o sursă anonimă pentru tabloid. "Este un loc drăguț pe domeniul Windsor și era la îndemână pentru a-și vedea nepotul, care era la universitate în apropiere". Motivul? Oficial, Palatul caută să raționalizeze oarecum costurile, iar cazarea gratuită a foștilor angajați nu ar fi pe placul Regelui Charles al III-lea, care este conștient că stilul de viață al monarhiei trebuie redus.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram