Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel închiriat din Germania

31 martie, 2020
5 regele thailandei in izolare cu 20 de femei 4 jpg jpeg

Izolare sau plăcere? Regele Thailandei, conform informaţiilor apărute în presa internaţională, s-a izolat într-un hotel închiriat din Germania în compania a 20 de femei. 

Pentru a evita plictiseala, Regele Thailandei a decis să nu fie singur în izolare, să se ferească de temutul coronavirus, dar nu singur, ci în compania a zeci de femei. Se pare că Maha Vajiralongkorn al Thailandei a închiriat fiecare cameră a unui hotel din Germania pentru el, pentru haremul său format din 20 de femei şi pentru servitorii săi.

Cum a fost posibil acest lucru având în vedere că autorităţile au decis închiderea hotelurilor? Simplu! Nu degeaba eşti rege...Grand Hotel Sonnenbichl, locaţia de lux unde se află regele, a solicitat şi a primit un permis special pentru adăpostirea regelui şi a companiei sale. Situat la poalele Alpilor, Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă şi acces la pârtiile de schi private, scrie t-online.de.

Oficialii hotelului au făcut şi declaraţii şi au dezvăluit că aceasta a fost o excepţie: „s-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane”. Oare regele e panicat din cauza covid-19 sau bucuros de compania celor 20 femei din harem? 

2 regele thailandei in izolare cu 20 de femei 2 jpg jpeg

În plus, se pare că regele a trimis 119 servitori înapoi la Bangkok, deoarece erau suspectaţi de coronavirus. O parte din poporul său nu pare să fie de acord cu gesturile suveranului, deşi insultarea monarhiei din Thailanda este o infracţiune pedepsită cu până la 15 ani de închisoare, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore.

În Thailanda au fost confirmate aproximativ 1000 de infectări cu coronavirus. Recente pe Ok! Magazine

harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg