Regina Camilla a fost încoronată chiar în fața fostul ei soț, Andrew Parker Bowles

12 mai, 2023

Ceea ce părea doar o îndrăzneală din partea consoartei lui Charles al III-lea chiar s-a adeverit. Andrew a fost prezent la Încoronare!

Andrew Parker Bowles   profimedia 0774218667 jpg

Știam despre Camilla că este o femeie îndrăzneață și perseverentă, dar să-l aducă la Încoronare tocmai pe fostul ei soț nu am fi crezut-o în stare! Soția Regelui Charles l-a invitat și pe Andrew Parker Bowles, tatăl celor doi copii ai ei, la ceremonia religioasă din 6 mai. Iar acesta chiar a venit!

Sâmbăta trecută, Andrew Parker Bowles a fost unul dintre cei 2.000 de invitați care au fost prezenți la încoronarea de la Westminster Abbey. Ceea ce le-a bucurat mult pe câteva doamne! Iar faptul că nu acesta nu a declinat invitația arată că, pentru Regina consoartă, primul ei soț este încă o persoană importantă în viața ei. În plus, nepoții pe care îi au în comun au fost paji pentru cei doi regi la ceremonie. Ba chiar au avut și privilegiul de-a urca la balconul oficial de la Palatul Buckingham, făcând parte din grupul care a salutat mulțimea imediat după ceremonie!

Fotografii au surprins un Andrew Parker Bowles destul de îmbătrânit și de lent în mișcări - doar are 83 de ani! - sosind la catedrala Westminster Abbey. Dar într-o ținută ireproșabilă! Adoptând aceeași ținută „morning coat“, atât de proprie castei nobiliare și menționată și ca opțiune vestimentară în dress-code-ul comunicat de Palat pentru marea zi a încoronării, Andrew Parker Bowles și-a afișat și toate medaliile militare, prinzându-și la butonieră, ca un adevărat gentleman galant, și o garoafă roz. Mocasinii din lac cu ciucuri și bastonul - care avea și o funcție foarte practică, nu doar estetică, de a-l ajuta la deplasare - , i-au completat ținuta.

În ciuda trecutului său cu Camilla și a aventurii cu Prințesa Anne din tinerețe, Andrew Parker Bowles e încă bine privit în societatea londoneză și bine primit de Familia Regală. Oricum, Camilla a avut grijă ca familia ei să fie integrată treptată în cercul de la Buckingham, iar Andrew nu face excepție, copiii și nepoții dorindu-și-l prin preajmă.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg