Regina Camilla are parte de-un ritual special de beauty înaintea încoronării

27 aprilie, 2023

Regina Camilla are parte de-un ritual special de beauty înaintea încoronării.

Regina Camilla  foto   GettyImages jpg

Pregătirile pentru ziua cea mare a Încoronării, de pe 6 mai de la Castelul Windsor, au intrat în linie dreaptă și, odată cu ele, și emoțiile protagoniștilor cresc exponențial.

Pentru Camilla, celebra fostă amantă regală care mult timp a fost ținută în umbră și cu greu și-a căpătat dreptul de-a sta în lumină, alături de mult iubitul ei Charles, acesta este apogeul vieții sale. Nu doar că urcă pe cea mai înaltă treaptă ierarhică în Familia Regală, din care face parte în acte odată cu căsătoria ei cu fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a de pe 9 aprilie 2005, dar este recunoscută și ca egala partenerului său de viață. Și asta chiar dacă nu e de os domnesc, iar Charles are un divorț la activ... Faptul că ea a reușit, cu tact, să-și asigure locul ca suverană și să-și convingă soțul să ceară renunțarea, în cazul ei, la titulatura de „consoartă“ o face câștigătoare în ochii multora.

Și, tocmai pentru că va fi în centrul atenției, în cel mai important moment al vieții sale, iar ochii iscoditori ai celorlalți, fie ei rude, prieteni, rivali, simpli supuși, admiratori ori media, o vor analiza din cap până în picioare, Camilla vrea să arate cât mai bine posibil.

Pe lângă munca uriașă din atelierele de design vestimentar, unde îi sunt pregătite ținutele din weekendul Încoronării și pregătirile care se fac prin saloane, bucătării, camere de oaspeți, cazărmi ori chiar la grajdurile regale, se duce o muncă consistentă și în jurul femeilor din prim-planul vieții regale, pentru ca ele să fie cât mai luminoase, zâmbitoare și în cea mai bună formă a lor.

Tratamente de rejuvenare regale

Ca și în preajma nunții sale, dar și mai târziu, după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a din toamna trecută, se spune că Regina Camilla ar fi apelat la ajutorul unor cosmeticene, make-up artiști și stiliști, care se vor ocupa de „întinerirea“ look-ului său. E vorba despre aplicarea unor tratamente cosmetice de rejuvenare, care implică dermoabraziune, hidratare, produse de lifting și estompare a cearcănelor și a ridurilor, menite să-i dea un aspect mai proaspăt și întinerit.

Evident că, la final, coafura și machiajul își vor face magia, dar până atunci Camilla este supusă intensiv unor tratamente de rejuvenare regale, care să o facă să arate „at her best“, cum spun englezii.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg