Regina Camilla are parte de-un ritual special de beauty înaintea încoronării

27 aprilie, 2023

Regina Camilla are parte de-un ritual special de beauty înaintea încoronării.

Regina Camilla foto  GettyImages jpg

Pregătirile pentru ziua cea mare a Încoronării, de pe 6 mai de la Castelul Windsor, au intrat în linie dreaptă și, odată cu ele, și emoțiile protagoniștilor cresc exponențial.

Pentru Camilla, celebra fostă amantă regală care mult timp a fost ținută în umbră și cu greu și-a căpătat dreptul de-a sta în lumină, alături de mult iubitul ei Charles, acesta este apogeul vieții sale. Nu doar că urcă pe cea mai înaltă treaptă ierarhică în Familia Regală, din care face parte în acte odată cu căsătoria ei cu fiul cel mare al Reginei Elisabeta a II-a de pe 9 aprilie 2005, dar este recunoscută și ca egala partenerului său de viață. Și asta chiar dacă nu e de os domnesc, iar Charles are un divorț la activ... Faptul că ea a reușit, cu tact, să-și asigure locul ca suverană și să-și convingă soțul să ceară renunțarea, în cazul ei, la titulatura de „consoartă“ o face câștigătoare în ochii multora.

Și, tocmai pentru că va fi în centrul atenției, în cel mai important moment al vieții sale, iar ochii iscoditori ai celorlalți, fie ei rude, prieteni, rivali, simpli supuși, admiratori ori media, o vor analiza din cap până în picioare, Camilla vrea să arate cât mai bine posibil.

Pe lângă munca uriașă din atelierele de design vestimentar, unde îi sunt pregătite ținutele din weekendul Încoronării și pregătirile care se fac prin saloane, bucătării, camere de oaspeți, cazărmi ori chiar la grajdurile regale, se duce o muncă consistentă și în jurul femeilor din prim-planul vieții regale, pentru ca ele să fie cât mai luminoase, zâmbitoare și în cea mai bună formă a lor.

Tratamente de rejuvenare regale

Ca și în preajma nunții sale, dar și mai târziu, după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a din toamna trecută, se spune că Regina Camilla ar fi apelat la ajutorul unor cosmeticene, make-up artiști și stiliști, care se vor ocupa de „întinerirea“ look-ului său. E vorba despre aplicarea unor tratamente cosmetice de rejuvenare, care implică dermoabraziune, hidratare, produse de lifting și estompare a cearcănelor și a ridurilor, menite să-i dea un aspect mai proaspăt și întinerit.

Evident că, la final, coafura și machiajul își vor face magia, dar până atunci Camilla este supusă intensiv unor tratamente de rejuvenare regale, care să o facă să arate „at her best“, cum spun englezii.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Maria recolorizare cu AI  Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti  Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (1) jpg
Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia  Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William foto  Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey  Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg