Regina Camilla le face concurență „nurorilor“ sale, apărând într-un roșu vibrant

1 februarie, 2023

Regina Consoartă a ales aceeași culoare ca mai tinerele Meghan Markle și Kate Middleton, pentru vizita sa la cazarma Lille din Aldershot.

regina Camilla   GettyImages 1246690027 jpg

De când a devenit Regină, Camilla este tot mai îndrăzneață în alegerile sale vestimentare. Soția Regelui Charles al III-lea pare să se fi inspirat din stilul vestimentar al lui Kate Middleton ori poate al lui Meghan Markle, de vreme ce a ales roșul - o culoare care nu se regăsește în garderoba ei - cu care i-a dat pe spate pe fanii regali. Este vorba despre o rochie modernă, cu fermoar central și fustă cloș, cu care a atras toate privirile în timpul unei vizite surpriză la membrii Batalionului 1 de la cazarma Lille din Aldershot.

Și trebuie să recunoaștem că Regina Camilla arăta foarte șic în acea nuanță de un roșu vibrant, pus în valoare și de niște accesorii aurii foarte în vogă, alături de geanta ei matlasată neagră și de perechea de cizme negre din piele întoarsă.

De altfel, roșul a fost și alegerea Prințesei de Wales la Gala BAFTA, la care a participat alături de soțul său, Prințul moștenitor William. Ea a purtat un deux-pieces cu taior asimetric, care i-a evidențiat silueta frumoasă și care a dat o dinamică neașteptată noii sale garderobe de moștenitoare a Coroanei.

Totuși, să nu uităm că această culoare este, mai curând, preferata lui Meghan Markle, soția Prințului Harry, care o folosește adeseori în ținutele sale publice, mai ales cele de seară.

Regina Consoartă Camilla, care va fi încoronată alături de soțul ei, Regele Charles al III-lea, în luna mai, și-a luat foarte în serios noile atribuții publice și a fost toată numai un zâmbet în timpul întâlnirii sale cu soldații din Hampshire. De asemenea, ea le-a oferit câtorva dintre militari medalii, după care a discutat cu ei și a făcut o serie de fotografii.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg