Regina Camilla le face concurență „nurorilor“ sale, apărând într-un roșu vibrant

1 februarie, 2023

Regina Consoartă a ales aceeași culoare ca mai tinerele Meghan Markle și Kate Middleton, pentru vizita sa la cazarma Lille din Aldershot.

regina Camilla   GettyImages 1246690027 jpg

De când a devenit Regină, Camilla este tot mai îndrăzneață în alegerile sale vestimentare. Soția Regelui Charles al III-lea pare să se fi inspirat din stilul vestimentar al lui Kate Middleton ori poate al lui Meghan Markle, de vreme ce a ales roșul - o culoare care nu se regăsește în garderoba ei - cu care i-a dat pe spate pe fanii regali. Este vorba despre o rochie modernă, cu fermoar central și fustă cloș, cu care a atras toate privirile în timpul unei vizite surpriză la membrii Batalionului 1 de la cazarma Lille din Aldershot.

Și trebuie să recunoaștem că Regina Camilla arăta foarte șic în acea nuanță de un roșu vibrant, pus în valoare și de niște accesorii aurii foarte în vogă, alături de geanta ei matlasată neagră și de perechea de cizme negre din piele întoarsă.

De altfel, roșul a fost și alegerea Prințesei de Wales la Gala BAFTA, la care a participat alături de soțul său, Prințul moștenitor William. Ea a purtat un deux-pieces cu taior asimetric, care i-a evidențiat silueta frumoasă și care a dat o dinamică neașteptată noii sale garderobe de moștenitoare a Coroanei.

Totuși, să nu uităm că această culoare este, mai curând, preferata lui Meghan Markle, soția Prințului Harry, care o folosește adeseori în ținutele sale publice, mai ales cele de seară.

Regina Consoartă Camilla, care va fi încoronată alături de soțul ei, Regele Charles al III-lea, în luna mai, și-a luat foarte în serios noile atribuții publice și a fost toată numai un zâmbet în timpul întâlnirii sale cu soldații din Hampshire. De asemenea, ea le-a oferit câtorva dintre militari medalii, după care a discutat cu ei și a făcut o serie de fotografii.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg