Regina Consoartă Camilla face „curățenie“ în reședințele regale

2 februarie, 2023

Încetul cu încetul, soția Regelui Charles al III-lea își lasă amprenta la Buckingham, Windsor și chiar la Sandringham. O reînnoire care îi face pe unii să strâmbe din nas.

camilla

Regina Consoartă Camilla și-a găsit un nou hobby: să schimbe regulile și orânduirea reședințelor regale.

„Noii regine îi place să facă lucrurile diferit. În lumea tăcută a monarhiei britanice, această expresie nu are nimic inofensiv“. Mai ales când vine de la o sursă "senioară", citată de Mail Online. În realitate, acest "altfel" ascunde o mică revoluție de palat, întrucât Regina Consoartă Camilla a decis să aducă unele modificări la ordinea stabilită de zeci de ani în reședințele regale. În vizorul ei se află, în special, domeniul Sandringham, unde clanul Windsor tocmai s-a adunat de Sărbători. Se spune că primirea oaspeților este cel puțin impersonală, ca să spunem așa.

Cereri inedite pentru personal

"Regele și Regina vor ca oaspeții să aibă parte de o experiență caldă, similară cu Dumfries House din Scoția, deținută de fundația prințului de Wales înainte de a ajunge pe tron. Regina nu vrea ca aceste case și palate să funcționeze ca un motel impersonal, pe care l-ai putea găsi într-o zonă de servicii de pe autostradă. Camilla nu vrea prosoape pe pat, ci pe balustradele din băi. Vrea săpunuri frumoase, nu săpunurile alea mici, ambalate individual, pe care le primești la hotel", relatează Mail Online.  

Aceste "cereri" i-ar face pe cei din staff-ul administrativ să ridice din sprâncene. O femeie de serviciu chiar și-a dat demisia, după ce i s-au cerut să-și schimbe rutina. Cu toate acestea, Regele și Regina au cerut personalului din reședințele regale să se "relaxeze" și să își piardă obiceiul de curtean de a dispărea cu spatele de îndată ce ei intră într-o cameră. Practic, ei vor să pună oamenii înaintea instituțiilor. "Vechile obiceiuri sunt greu de rupt, totuși", comentează același Mail Online.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg