Regina Elisabeta a II-a a plecat de la Palatul Buckingham. Ce decizie uimitoare a luat suverana

7 martie, 2022
1 profimedia 0618359848 jpg jpeg

Palatul Buckingham nu va mai fi reşedinţa permanentă a reginei Elisabeta. Suverana a decis să plece definitiv la Castelul Windsor.

Potrivit surselor regale, Maiestatea Sa nu va mai locui niciodată la Londra, după ce, de la începutul pandemiei, reşedinţa sa a devenit Castelul Windsor. Iniţial, suverana şi regretatul Prinţ Philip se mutaseră la reşedinţa Berkshire. Regina a petrecut ultimele două Crăciunuri la Windsor, din cauza normelor pandemice şi se pare că a lua decizia de a nu se mai întoarce niciodată la Palatul Buckingham.

Conform analizei The Sunday Times, următorul cuplu regal care va locui la Palatul Buckingham va fi cel format din ducii de Cornwall, aşa cum a anunţat şi regina cu ocazia Jubileului său de acum o lună. Căci este primul monarh din istoria Marii Britanii care ajunge să-şi sărbătorească Jubileul de Platină, adică 70 de ani de domnie.

Când vremea va veni, Prinţul Charles va urca pe tronul Marii Britanii şi alături îi va fi regină soţia sa şi iubirea sa din tinereţe, Camilla Parker-Bowles. Camilla, în vârstă de 74 de ani, s-a implicat din ce în ce mai mult în ultimul timp în activităţi publice şi de caritate, iar sprijinul personal al reginei vine după un alt gest semnificativ făcut de Elisabeta a II-a de Anul Nou, când a anunţat că ducesa de Cornwall devine membră a Ordinului Jartierei – cel mai înalt ordin cavaleresc.Recente pe Ok! Magazine

Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (5) jpg
Prințesa Charlene de Monaco cu fiica jpg
2 ducii de sussex jpg jpeg
Kate Middleton garden party jpg
Printul Charles in Romania in vizita la Palatul Elisabeta la Majestea Sa Margareta si Principele Radu (5) jpg
Nicolae al Romaniei copii Alina Maria Binder Cazinoul din Sinaia (1) jpg
kate5 jpg
Tom Cruise și Prințul William (3) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei jpg
el9 jpg
balcon jpg
FotoJetKatevsMaxima jpg
monedă Prințul William (10) jpg
regina20 jpg
FotoJet (23) jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
image
disney2 jpg