Regina Elisabeta a II-a a primit un nou căţeluş din rasa Corgi. Cine i-a făcut iarăşi acest cadou minunat, de suflet

14 iunie, 2021
2 profimedia 0558047237 jpg jpeg

O lume întreagă îi ştie slăbiciunea reginei Elisabeta a II-a pentru câinii din rasa Corgi. Toată viaţa la palat a fost înconjurată de ei. Din păcate, ultimul căţel care venise la palat a murit, sfâşiindu-i inima reginei, la scurt timp după decesul regretatului său soţ, prinţul Philip.

Prinţul Andrew îi dăruise acel căţel şi acum i-a adus altul, în dorinţa de a-i lumina sufletul atât de încercat în ultima perioadă.

Aşadar, regina Elisabeta are un nou companion la castelul Windsor. Şi nu ai cum să o binedispui pe regină mai bine decât cu un căţel. Celebra iubitoare de Corgi a primit recent un puiuţ în vârstă de 6 săptămâni de la fiul său mijlociu, prinţul Andrew, şi de la fiicele acestuia, prinţesele Beatrice şi Eugenie, relatează cotidianul The Sun.

stanga
dreapta
2 profimedia 0595354679 jpg jpeg
3 profimedia 0595354686 jpg jpeg
4 profimedia 0481412175 jpg jpeg
2 profimedia 0558047237 jpg jpeg
6 profimedia 0595354656 jpg jpeg
7 profimedia 0604361781 jpg jpeg

”Regina a trecut printr-o perioadă grea şi este absolut încântată să deţină un nou Corgi”, a mărturisit o sursă pentru The Sun.

Trio-ul princiar s-a prezentat cu cadoul viu la palat joia trecută, când ar fi fost aniversarea de 100 de ani a ducelui de Edinburgh. Tot atunci regina a mai primit un cadou deosebit, un trandafir minunat care a şi fost plantat în grădina Palatului şi care poartă numele răposatului duce, prinţul Philip.

De asemenea, darul a venit şi înainte de ziua oficială a monarhului, pe care regina Elisabeta a II-a în vârstă de 95 de ani a sărbătorit-o sâmbătă, 12 iunie.

Regina a adorat toată viaţa sa să-şi petreacă timpul în compania căţeluşilor Corgi. În luna mai a acestui an, Fergus, căţelul în vârstă de 5 luni al reginei a murit şi era tot un cadou al prinţului Andrew. El i-l dăruise pe Fergus şi încă un căţel la începutul anului, în vremea în care prinţul Philip era spitalizat, pentru a-i mai alina suferinţa mamei sale.

O sursă de la palat a declarat că regina a fost distrusă de durere după decesul lui Fergus şi probabil un nou căţeluş o va binedispune din nou.

Căţeii de la palat beneficiază şi ei de o adevărată viaţă regală. Darren McGrady, un bucătar care a lucrat la Buckingham Palace timp de 15 ani, a explicat anul trecut cum una dintre cele mai importante responsabilităţi ale sale era să gătească meniuri elaborate pentru căţeii de la Curte.

”Am crezut că voi găti pentru regi, regine şi preşedinţi. Am făcut-o, în cele din urmă, însă una dintre primele îndatoriri a fost să gătesc pentru căţeii regali, majoritatea din rasa Corgi. Trebuia să aibă zilnic hrană proaspătă”, a mărturisit bărbatul.

McGrady a mai dezvăluit că patrupedele beneficiază şi de masaj la lăbuţe, pentru ca răsfăţul să fie maxim.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg