Regina Elisabeta a II-a, din nou la volan. I-a liniştit pe britanici, se simte bine

2 noiembrie, 2021
5 regina elisabeta la volan jpg jpeg

Maiestatea Sa se simte bine. După ce a stârnit adevărate îngrijorări în legătură cu starea sa de sănătate, regina Elisabeta a II-a a fost fotografiată la volanul maşinii sale, un superb Jaguar.

A avut nevoie de odihnă, analize şi chiar spitalizare de o noapte, însă suverana şi-a revenit, în stilul său caracteristic. Maiestatea Sa a condus pe domeniile Castelului Windsor, în timp ce toţi şefii de stat se află la Glasgow, în Scoţia, pentru un eveniment la vârf unde regina Angliei este marea absentă. Prinţul Charles se află acolo, în calitatea sa de succesor al tronului Marii Britanii.

În ciuda îngrijorărilor stârnite de starea de sănătate a reginei, premierul britanic Boris Johnson a reiterat sâmbătă că suverana este foarte bine. Iar aceste fotografii dovedesc că prim ministrul nu a exagerat cu nimic. Este cazul ca la 95 de ani să se ocupe de activităţi mai uşoare şi este momentul ca prinţul Charles să devină din ce în ce mai prezent în toate acţiunile de care mama sa s-a ocupat până acum atât de meticulos.

Casa Regală nu a detaliat problemele avute de suverană, totul a fost învăluit în mister, însă au ţinut să precizeze că nu a fost vorba de COVID-19, pentru a elimina suspiciunile de acest gen atât de actuale în contextul mondial.

Coincidenţă sau nu, exact două săptămâni au trecut de la ultima apariţie publică a reginei, exact perioada de izolare în cazul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2. Poate tocmai de aceea au ţinut oficialii să facă această precizare legată de regină. În afară de problema legată de oboseală şi epuizare, nu se ştie nimic altceva despre motivele absenţei reginei din ultimele zile. Cert este că a lipsit de la două vizite programate, cea oficială din Irlanda de Nord şi summit-ul de la Glasgow, unde a avut totuşi un mesaj video, în ziua deschiderii oficiale COP26, sub privirile reprezentanţilor Casei Regale Prinţul Charles, Camilla, Ducesa de Cornwall, Prinţul William şi Kate, Ducesa de Cambridge.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg