Regina Elisabeta a II-a, din nou la volan. I-a lini┼čtit pe britanici, se simte bine

2 noiembrie, 2021
5 regina elisabeta la volan jpg jpeg

Maiestatea Sa se simte bine. Dup─â ce a st├órnit adev─ârate ├«ngrijor─âri ├«n leg─âtur─â cu starea sa de s─ân─âtate, regina Elisabeta a II-a a fost fotografiat─â la volanul ma┼činii sale, un superb Jaguar.

A avut nevoie de odihn─â, analize ┼či chiar spitalizare de o noapte, ├«ns─â suverana ┼či-a revenit, ├«n stilul s─âu caracteristic. Maiestatea Sa a condus pe domeniile Castelului Windsor, ├«n timp ce to┼úi ┼čefii de stat se afl─â la Glasgow, ├«n Sco┼úia, pentru un eveniment la v├órf unde regina Angliei este marea absent─â. Prin┼úul Charles se afl─â acolo, ├«n calitatea sa de succesor al tronului Marii Britanii.

├Än ciuda ├«ngrijor─ârilor st├órnite de starea de s─ân─âtate a reginei, premierul britanic Boris Johnson a reiterat s├ómb─ât─â c─â suverana este foarte bine. Iar aceste fotografii dovedesc c─â prim ministrul nu a exagerat cu nimic. Este cazul ca la 95 de ani s─â se ocupe de activit─â┼úi mai u┼čoare ┼či este momentul ca prin┼úul Charles s─â devin─â din ce ├«n ce mai prezent ├«n toate ac┼úiunile de care mama sa s-a ocupat p├ón─â acum at├ót de meticulos.

stanga
dreapta
2 regina elisabeta la volan2 jpg jpeg
5 regina elisabeta la volan jpg jpeg
4 regina elisabeta la volan1 jpg jpeg
5 profimedia 0640983551 jpg jpeg
6 profimedia 0640983578 jpg jpeg
7 regina elisabeta la volan3 jpg jpeg
8 regina elisabeta la volan4 jpg jpeg
9 regina elisabeta la volan5 jpg jpeg

Casa Regală nu a detaliat problemele avute de suverană, totul a fost învăluit în mister, însă au ţinut să precizeze că nu a fost vorba de COVID-19, pentru a elimina suspiciunile de acest gen atât de actuale în contextul mondial.

Coinciden┼ú─â sau nu, exact dou─â s─âpt─âm├óni au trecut de la ultima apari┼úie public─â a reginei, exact perioada de izolare ├«n cazul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2. Poate tocmai de aceea au ┼úinut oficialii s─â fac─â aceast─â precizare legat─â de regin─â. ├Än afar─â de problema legat─â de oboseal─â ┼či epuizare, nu se ┼čtie nimic altceva despre motivele absen┼úei reginei din ultimele zile. Cert este c─â a lipsit de la dou─â vizite programate, cea oficial─â din Irlanda de Nord ┼či summit-ul de la Glasgow, unde a avut totu┼či un mesaj video, ├«n ziua deschiderii oficiale COP26, sub privirile reprezentan┼úilor Casei Regale Prin┼úul Charles, Camilla, Ducesa de Cornwall, Prin┼úul William ┼či Kate, Ducesa de Cambridge.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg