Regina Elisabeta a II-a la capătul puterilor? Suverana în vârstă de 95 de ani şi-a anulat vizita oficială pentru prima dată după 15 ani: vrea să se odihnească

21 octombrie, 2021
3 regina jpg jpeg

Veşti îngrijorătoare în legătură cu regina Elisabeta a II-a. Ea şi-a anulat pe ultima sută de metri vizita oficială în Irlanda de Nord.

Este pentru prima dată în ultimii 15 ani când se întâmplă asta. Doctorii i-au recomandat suveranei în vârstă de 95 de ani să se odihnească o săptămână.

Marţi seara, regina Marii Britanii a participat la o recepţie la Castelul Windsor, unde s-a văzut cu oaspeţi de seamă, ca Boris Johnson, Bill Gates şi Yasir bin Othman Al-Rumayyan, în cadrul Summit-ului pentru Investiţii Globale.

Pe 12 octombrie, a fost văzută în baston, la Westminster Abbey, elegantă şi cu un superb buchet de flori în mână.

Sursele regale au menţionat că această retragere temporare nu se datorează niciunei probleme de sănătate şi că Maiestatea Sa îşi va mai tria şi obligaţiile programate pentru iarnă.

Întrucât are probleme la genunchi, doctorii i-au recomandat odihnă. Ea, Charles şi William au fost nevoiţi să îşi încarce programele după ce Harry a abandonat familia regală şi a plecat ci soţia sa în SUA, renunţând la îndatoririle pe care le avea.

Potrivit The Sun, suverana e dispusă să lucreze cât poate de mult, ba chiar voia să iasă şi să plimbe căţeii ieri după-amiază. Expertul regal Penny Junor a declarat: ”Este firesc că i-a fost recomandată odihna. În ultimul timp, a exagerat cu munca. Este într-o formă de zile mari, însă trebuie să o protejăm. Doctorii au atenţionat, trebuie să fim precauţi.”

Un purtător de cuvânt de la Palat a explicat că ”Maiestatea Sa a fost înduplecată să asculte sfaturile medicilor. Regretă nespus că va absenta şi le transmite cele mai călduroase urări cetăţenilor din Irlanda de Nord şi abia aşteaptă următoarea vizită.”

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}