Regina Elisabeta, aşa cum n-ai mai văzut-o. În ipostaze "lumeşti", la piscină şi în vacanţă, alături de Prinţul Philip

8 aprilie, 2021
1 regina si philip jpg jpeg

Cum pe 21 aprilie, regina va sărbători impresionanta vârstă de 95 de ani, aceasta este omagiată în toate felurile de către media.

Astăzi, de exemplu, postul britanic ITV va difuza documentarul The Queen Unseen, unul care cuprinde şi un inedit film de amator cu secvenţe din vacanţa reginei şi a Prinţului Philip în Noua Zeelandă, din anul 1953. De fapt, vacanţă e mult spus: este vorba mai degrabă de un interminabil turneu prin ţările din Commonwealth, care a durat nu mai puţin de şapte luni, fiind ca o a doua lună de miere pentru pe atunci tinerii căsătoriţi.

3 regina 2 jpg jpeg

Filmarea cu o cameră de amator a fost realizată de soţia guvernatorului de atunci al Noii Zeelande, cei doi fiind gazdele cuplului regal atunci când aceştia au sosit în ţara de la Antipozi. S-a întâmplat în perioada Crăciunului din anul 1953, iar imaginile o arată pe regină ca pe o tânără femeie mai degrabă timidă, ce-l vegează de pe marginea piscinei pe soţul ei. 

5 philip jpg jpeg
6 regina zeelanda jpg jpeg
stanga
dreapta
3 regina 2 jpg jpeg
2 regina 3 jpg jpeg
5 philip jpg jpeg
6 regina zeelanda jpg jpeg
1 regina si philip jpg jpeg

Prinţul Philip nu se reţine deloc în a se răsfăţa în piscina de pe domeniul guvernatorului, iar imaginile îl prezintă pe soţul cel înalt şi fit al reginei purtând doar slipii de baie. Elisabeta, în schimb, apare îmbrăcată într-o rochie veselă de vară şi purtând o pereche de sandale cu platforme. 

2 regina 3 jpg jpeg

În toată această călătorie, Elisabeta a II-a nu s-a desprins de camera ei de filmat, păstrând în imagini amintirea tuturor acestor locuri exotice. În toate aceste şapte luni, cuplul regal a făcut o pauză nu doar de la îndatoririle regale, ci şi de la rolul de părinţii, lăsându-i pe micuţii Charles şi Anne acasă, în Anglia. Recente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg