Regina Elisabeta îşi comemorează astăzi soţul. Suverana este decisă să ”mute munţii” ca să participe la emoţionanta ceremonie, în ciuda problemelor de sănătate

29 martie, 2022
1 fotojetregina si printul philip jpg jpeg

Regina Elisabeta s-a implicat foarte mult în pregătirea slujbei de comemorare a Prinţului Philip, regretatul său soţ, care s-a stins din viaţă anul trecut.

Potrivit surselor regale, suverana în vârstă de 95 de ani este dispusă ”să mute şi munţii” doar ca să nu rateze această ceremonie.

Din păcate, Elisabeta are probleme cu mobilitatea şi va avea încă o dată suport medical chiar înainte de slujbă, pentru a se pune la punct toate detaliile şi aspectele, căci fragilitatea reginei îi îngrijorează pe specialişti.

stanga
dreapta
2 archie a implinit un an 1 jpg jpeg
3 ei doi0 png png
4 elisabeta si philip profimedia jpg jpeg
1 fotojetregina si printul philip jpg jpeg
6 profimedia 0476652195 jpg jpeg

În mod cert, regina nu va sta singură de data aceasta, cum a stat la slujba de înmormântare de anul trecut. Potrivit surselor regale, vor fi prezenţi şi Prinţul Andrew, căzut în dizgraţie, dar şi ducii de Cambridge, recent întorşi din turneul regal din Caraibe.

Regalii nu vor purta uniforme militare ca la înmormântare. Prinţul William a fost văzut ieri în timp ce conducea spre Castelul Windsor. Slujba de comemorare de azi va avea grandoarea unei înmormântări de rang înalt. 27 de membri ai Casei Regale vor fi prezenţi, dar şi sute de invitaţi.

Marii absenţi vor fi ducii de Sussex, care au ales şi de data asta să o sfideze pe regină şi să rămână la noua lor reşedinţă din America, deşi ar fi fost ocazia ideală de a repara relaţiile cu regalii britanici. Prinţul Harry a motivat că nu s-ar simţi în siguranţă fără servicii de pază speciale.

Potrivit estimărilor, Prinţul Charles va sta lângă regină la ceremonia de comemorare. Va fi susţinută de familie, fără doar şi poate.