Regina Elisabeta îşi comemorează astăzi soţul. Suverana este decisă să ”mute munţii” ca să participe la emoţionanta ceremonie, în ciuda problemelor de sănătate

29 martie, 2022
1 fotojetregina si printul philip jpg jpeg

Regina Elisabeta s-a implicat foarte mult în pregătirea slujbei de comemorare a Prinţului Philip, regretatul său soţ, care s-a stins din viaţă anul trecut.

Potrivit surselor regale, suverana în vârstă de 95 de ani este dispusă ”să mute şi munţii” doar ca să nu rateze această ceremonie.

Din păcate, Elisabeta are probleme cu mobilitatea şi va avea încă o dată suport medical chiar înainte de slujbă, pentru a se pune la punct toate detaliile şi aspectele, căci fragilitatea reginei îi îngrijorează pe specialişti.

În mod cert, regina nu va sta singură de data aceasta, cum a stat la slujba de înmormântare de anul trecut. Potrivit surselor regale, vor fi prezenţi şi Prinţul Andrew, căzut în dizgraţie, dar şi ducii de Cambridge, recent întorşi din turneul regal din Caraibe.

Regalii nu vor purta uniforme militare ca la înmormântare. Prinţul William a fost văzut ieri în timp ce conducea spre Castelul Windsor. Slujba de comemorare de azi va avea grandoarea unei înmormântări de rang înalt. 27 de membri ai Casei Regale vor fi prezenţi, dar şi sute de invitaţi.

Marii absenţi vor fi ducii de Sussex, care au ales şi de data asta să o sfideze pe regină şi să rămână la noua lor reşedinţă din America, deşi ar fi fost ocazia ideală de a repara relaţiile cu regalii britanici. Prinţul Harry a motivat că nu s-ar simţi în siguranţă fără servicii de pază speciale.

Potrivit estimărilor, Prinţul Charles va sta lângă regină la ceremonia de comemorare. Va fi susţinută de familie, fără doar şi poate.



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg