Regina Elisabeta s-a refăcut după infecţia cu Covid şi s-a reunit cu familia ei

1 martie, 2022
1 regina elisabeta a ii a 4 jpg jpeg

Nimic nu o doboară pe Regina Marii Britanii.

Suverana de 95 de ani, care a fost testată pozitiv săptămâna trecută pentru Covid, se pare că s-a refăcut complet. Mai mult decât atât, Regina Elisabeta s-a reunit duminica trecută cu unii dintre membrii familiei sale la reşedinţa regală Frogmore de pe domeniul Windsor.

Este prima dată când suverana a avut contact cu familia sa de la primirea diagnosticului său. Cei cu care s-a întâlnit regina au fost Prinţesa Beatrice şi fiica sa, Sienna, precum şi Ducele şi Ducesa de Cambridge şi cei trei copii ai lor. Când regina se simte mai bine, aceasta obişnuieşte să facă plimbări cu maşina de la Castelul Windsor la conacul Frogmore, aflat la circa 1,6 km distanţă, pentru a-şi plimba câinii.

Regina Elisabeta s-a recuperat bine după infecţia cu Covid, suverana contractând virusul după ce au apărut mai multe cazuri printre angajaţii ei de la Windsor. Ce-i drept, regina în vârstă de 95 de ani a provocat ceva îngrijorare săptămâna trecută, atunci când aceasta a fost forţată să anuleze o serie de angajamente online în timp ce era izolată la castel.

Dar surse apropiate Elisabetei au declarat că nu există niciun motiv de alarmă, explicând că reticenţa ei de a apărea în faţa camerei se datorează faptului că are o voce destul de răguşită ca urmare a virusului.Recente pe Ok! Magazine

infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}