Regina Elisabeta se află sub observaţie, după ce Prinţul Charles a fost depistat pozitiv la testul COVID

11 februarie, 2022
1 fotojetroyals jpg jpeg

Regina Elisabeta este monitorizată atent, întrucât a intrat în contact cu Prinţul Charles cu două zile înainte ca acesta să fie depistat pozitiv la testul COVID.

Potrivit US Weekly, prin┼úul ├«n v├órst─â de 73 de ani s-a v─âzut mar┼úi cu mama sa, c├ónd a vizitat Castelul Windsor, pentru a-i aduce omagiile de investitur─â, c─âci regina, ├«n discursul ei aniversar, regina de 95 de ani a declarat c─â este dorin┼úa ei ca atunci c├ónd Charles va deveni rege, so┼úia acestuia, Camilla, s─â aib─â dreptul la titlul de regin─â-consoart─â, a┼ča cum a fost ┼či regina-mam─â Elisabeta.

Din fericire, suverana nu are până la ora aceasta simptome specifice COVID. Clarence House a făcut ieri anunţul că Prinţul de Wales a intrat în izolare, după ce a fost confirmat pozitiv.

stanga
dreapta
2 fotojetroyals jpg jpeg
3 profimedia 0642584946 jpg jpeg
6 regina elisabeta a ii a 2 jpg jpeg
2 regina elisabeta a ii a jpg jpeg
6 regina elisabeta a ii a 3 jpg jpeg
1 regina elisabeta a ii a 4 jpg jpeg

ÔÇ×├Än aceast─â diminea┼ú─â, Prin┼úul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 ┼či acum se autoizoleaz─â. Alte┼úa Sa Regal─â este profund dezam─âgit de faptul c─â nu poate participa la evenimentele de ast─âzi din Winchester ┼či va c─âuta s─â-┼či reprogrameze vizita c├ót mai cur├ónd posibilÔÇŁ, se arat─â ├«ntr-un mesaj postat ieri pe pagina oficial─â de Twitter a Prin┼úului Charles.

Alte┼úa Sa Regal─â se simte bine, chiar dac─â are simptome u┼čoare ale bolii. Nu se ┼čtie cum s-a infectat, mai ales c─â s-a v─âzut cu multe persoane, ├«n ultima vreme. Mai mult, prin┼úul face boala a doua oar─â. El s-a mai luptat cu virusul ┼či ├«n martie 2020.

At├ót el, c├ót ┼či Camilla Parker Bowles, sunt vaccina┼úi anti-COVID inclusiv cu doza a treia.

Foto: Profimedia