Regina Elisabeta, ţinută departe de strănepoata botezată cu numele ei de alint. Când o va întâlni, cel mai probabil, pe Lilibet Diana?

17 iunie, 2021
6 archie a implinit un an 1 jpg jpeg

Toată lumea este fascinată de venirea pe lume a fetiţei Ducilor de Sussex, Lilibet Diana.

Şi toţi speră ca, într-o încercare de reconciliere a acestora cu familia regală britanică, micuţa să fie botezată în Anglia.

Meghan Markle şi Prinţul Harry au devenit în urmă cu mai puţin de două săptămâni părinţii unei fetiţe pe numele ei Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Aceasta este primul strănepot al reginei care se naşte în afara Angliei şi, deşi este a opta în linia de succesiune la tron, viaţa ei va fi departe de cutumele regale.

Cel mai trist pentru regină, în primul rând, este că aceasta îşi va vedea strănepoata, pentru mult timp de-acum încolo, doar prin Zoom sau alte aplicaţii de comunicare video. Iar dacă micuţa Lilibet nu va fi botezată în Marea Britanie, aşa cum este cel mai probabil, lucrul acesta va fi o mare lovitură pentru suverană, conducătoarea Bisericii Angliei şi o femeie foarte credincioasă şi în particular.

Corespondentul regal al ziarului Daily Mirror, Russell Myers, este de părere că prima întâlnire dintre familia regală britanică şi Lilibet va avea loc fie la reuniunea de Crăciun de anul acesta, fie la sărbătoarea Trooping the Colour din luna iunie a anului viitor.Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere