Regina Letizia a revenit pe micile ecrane într-o ținută „à la Kate Middleton“

3 aprilie, 2023

Moda deux-pièces-ului roșu se propagă printre capetele încoronate care vor să fie... în vogă.

Regina Letizia Kate Middleton jpg

Regina Letizia a Spaniei a făcut din nou senzație, de data aceasta la un post de televiziune, unde a apărut îmbrăcată ca o adevărată lady in red modernă. Ea a ales un model de costum cu pantaloni de la Carolina Herrera, care nu doar că i-a stat ca turnat, ci i-a asigurat și un loc în topul modei "regale" europene.

Ocazia? Ei bine, ca fost jurnalist, a fost invitată să transmită un mesaj public și, deși a lucrat în televiziune doar în timpul unei lunilor vară, înlocuind pe altcineva, Regina Letizia s-a bucurat ca lumea să-și reamintească de cariera sa de dinaintea căsătoria cu Felipe al Spaniei. De data aceasta, a transmis un mesaj "de felicitare tuturor profesioniștilor care ne-au ajutat să înțelegem lumea timp de 50 de ani". Și ce era mai potrivit pentru această revenire pe micile ecrane decât un costum roșu frapant, în vogă, business, dar și senzual totodată?

Deux-pièces-ul roșu, purtat cu un top alb cu dantelă și pantofi cu toc, i-a flatat silueta, prin croiala cambrată, reverele lungi și nasturii aurii, creat de Carolina Herrera pentru colecția Pre-Fall 2019, pe care am putut deja să o vedem pe Regina Letizia purtându-l în urmă cu câteva săptămâni la una dintre audiențele organizate la Palatul Zarzuela.

Regina Letizia Kate Middleton 2 jpg

Un look similar celui purtat de Kate Middleton chiar recent, ca o ținută statement, care marchează maturitatea stilistică și bunul gust vestimentar..

Un inel cu un mesaj special

Se pare că, în timpul acestui mic discurs de mulțumire, Regina Letizia nu a vrut să lase nimic la voia întâmplării și, pe lângă repetarea look-ului, pare să fi transmis un mesaj prin bijuteriile sale. Mai exact inelul, o piesă din aur pe degetul arătător stâng, pe care l-a purtat și în timpul paradei militare de Paște și pe care pare să-l poarte la cele mai importante ocazii.

Și poate că nu este o coincidență, deoarece piesa are o inscripție foarte semnificativă pe exterior, gravată în italiană: "Amor che tutto move" ("Dragostea mișcă totul"). Inelul aparține firmei Coreterno și prezintă, de asemenea, un detaliu special, un fleur-de-lis (irisul), un simbol al stemei dinastiei Bourbon și al regalității, în general.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg