Regina Letizia poate face ca o rochie tricotată să arate a piesă regală

12 aprilie, 2023

Suverana Spaniei a dat din nou un test de eleganță la bicentenarul Ateneului de la Madrid, unde a participat alături de soțul său.

Regina Letizia intr o rochie tricotata  profimedia 0768598930 jpg

Regele Felipe și Regina Letizia au participat la celebrarea bicentenarului Ateneului din Madrid, o instituție culturală privată, care funcționează ca hub științific, literar și artistic în capitala Spaniei. La finalul evenimentului, regele și regina au vizitat expoziția intitulată "Dos siglos buscando la luz" (Două semne în căutarea luminii).

Regina Letizia, cu design 100% spaniol

Tributară designerilor spanioli, soția lui Felipe al VI-lea a reeditat o rochie tricotată, de culoare cernelii închise, o piesă vestimentară creată de cei de la Galcon Studio. Cele două flori mari albe, care ornează partea de sus a rochiei, sunt un adevărat laitmotiv în designul firmei spaniole conduse de Pilar González Alcón, fondată în 2021. Iar această nuanță închisă de bleumarin a devenit, cumva, un element de bază pentru Regina Letizia, despre care criticii de modă spanioli spun că este noul negru în dressingul ei.

Confecționată din lână merinos, Letizia a mai purtat această rochie tricotată și anul trecut la Malaga, cu ocazia unui eveniment organizat de Fundația Prințesei de Girona. Ca și atunci, ea și-a marcat talia cu o curea neagră subțire. Regina a optat, de asemenea, pentru o pereche de pantofi cu toc negri, din piele întoarsă, de la Carolina Herrera, în timp ce în locul genții Furla albe pe care a purtat-o anul trecut, cum a optat pentru una neagră cu mânere de la Mauska. Ca bijuterii, ea a purtat cercei cu pandant în formă de floare de iasomie, din colecția Falling Jasmine tot de la Carolina Herrera, inspirată de picturile artistului argentinian Grillo Demo.

Și, pentru că tot am vorbit despre evenimentul anterior la care a purtat prima oară această ținută, Regina Letizia va participa joi, la Cordoba, la ediția de anul acesta a galei Premiului Fundației Prințesei de Girona 2023.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg