Regina Letizia, rochie îndrăzneață cu vedere la abdomenul sculptat

12 mai, 2022
Letizia la Oceanograf jpg

Are momente când scoate la iveală latura sălbatică din ea. Letizia a impresionat cu o rochie decupată în zona stomacului, ocazie cu care i s-au întrezărit ”pătrățele”de pe abdomen.

abdomen regina PNG

Regina știe că este frumoasă și nu ezită niciodată să-și pună în valoare silueta fină. Cu ocazia participării marți la comemorarea Zilei Mondiale a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii la Oceanograful din Valencia, Letizia a îmbrăcat din nou roșu, una dintre culorile sale preferate. Însă nu a fost doar o rochie oarecare, cuminte, de eveniment oficial, ci una foarte îndrăzneață, cu decupaje în zona taliei. Acest timp de croi i-a evidențiat abdomenul sculptat, pe care l-a etalat cu mândrie căci, să nu uităm, are 49 de ani. Pentru această ținută, a optat și pentru pantofi roșii, doar că într-o nuanță mai închisă.

Letizia la Oceanograf (5) jpg

Reginei îi place să țină paginile revistelor de modă și mai mereu a fost lăudată pentru alegerile vestimentare și tocurile amețitoare. Uneori, preferă pantalonii, chiar și pe cei de piele. Recent, a avut parte și de o situație mai amuzantă, când la o decernare de premii a înmânat trofeul unei doamne îmbrăcate la fel ca ea, o rochie bicoloră Mango, de vreo 70 de euro.

stanga
dreapta
Letizia la Oceanograf (2) jpg
Letizia la Oceanograf (4) jpg
Letizia la Oceanograf (3) jpg

Regina a ținut un discurs la Oceanograf pe 10 mai, în fața comunității din Valencia. Anual, pe 8 mai, se comemorează Ziua Crucii Roșii și a Semilunii Roșii, iar motto-ul de anul acesta a fost: ”Fii mai bun!”

Evenimentul are loc într-un moment greu pentru umanitate, în contextul crizei în sănătate declanșată de pandemia de Covid-19, erupția vulcanului La Palma, criza climatică și conflictul armat din Ucraina.