Regina Maxima a Olandei în stil "Top Gun", pentru o misiune la mare altitudine

31 martie, 2023

Suverana și-a scos la iveală latura sa de femeie de acţiune și a participat la un antrenament militar la baza aeriană Gilze-Rijen.

Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg

Regina Maxima a Ţărilor de Jos a renunțat la pantofii cu toc înalt pentru cel mai recent eveniment al său și a îmbrăcat o ținută care este departe de outfiturile pe care le poartă de obicei la angajamentele sale obișnuite. Suverana Olandei a scos la iveală latura sa de femeie de acţiune pentru a participa la o sesiune de antrenament pentru Operațiunea "Fire Bucket", la baza aeriană militară Gilze-Rijen, situată în sudul țării și folosită în general ca bază principală pentru elicopterele Forțelor Aeriene Regale Olandeze.

Argentinianca, pe cale să împlinească 52 de ani, a apărut surprins apărând îmbrăcată într-o salopetă verde cu emblema forțelor aeriene brodată pe ea și ghete, aşa cum impune uniforma de militar. O alegere potrivită, în stilul adevărat al lui "Top Gun", pentru o misiune la mare altitudine.

Urmând exemplul altor membri ai Familiei Regale care au început să aibă şi atribuţii de reprezentare militară, cum ar fi Kate Middleton, care în urmă cu mai puțin de două săptămâni a participat la tradiționala paradă de Ziua Sfântului Patrick și și-a făcut debutul drept colonel în cadrul Gărzilor irlandeze, Regina Maxima a asistat în primul rând la o zi de pregătire militară. Pregătită pentru acţiune, ea a urcat chiar și în elicopterul Chinook al Escadrilei 298.

Protejată în permanență și echipată pentru această ocazie cu casca adecvată, consoarta Regelui Willem-Alexander a primit instrucțiunile necesare înainte de fiecare activitate și a fost însoțită de o echipă de profesioniști. Totodată, inedit pentru ea, a putut să vadă la fața locului cum este pus în aplicare protocolul pentru a face față incendiilor de pădure.

Soția regelui William și-a completat ținuta cu o jachetă de bombardier într-o nuanță similară cu cea a salopetei, pe care a închis-o până la gât și a purtat mănuși.

În ceea ce privește accesoriile, Máxima, care adoră bijuteriile, a renunțat pentru câteva ore la ele. Pentru această apariție a preferat să nu poarte cercei, dar a purtat cele două inele pe care este văzută deseori: inelul de logodnă și verigheta.

FOTO: pagina oficială a Ministerului Apărării Olandeze, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg