Regina Maxima a Olandei în stil "Top Gun", pentru o misiune la mare altitudine

31 martie, 2023

Suverana și-a scos la iveală latura sa de femeie de acţiune și a participat la un antrenament militar la baza aeriană Gilze-Rijen.

Regina Maxima  profimedia 0766182987 jpg

Regina Maxima a Ţărilor de Jos a renunțat la pantofii cu toc înalt pentru cel mai recent eveniment al său și a îmbrăcat o ținută care este departe de outfiturile pe care le poartă de obicei la angajamentele sale obișnuite. Suverana Olandei a scos la iveală latura sa de femeie de acţiune pentru a participa la o sesiune de antrenament pentru Operațiunea "Fire Bucket", la baza aeriană militară Gilze-Rijen, situată în sudul țării și folosită în general ca bază principală pentru elicopterele Forțelor Aeriene Regale Olandeze.

Argentinianca, pe cale să împlinească 52 de ani, a apărut surprins apărând îmbrăcată într-o salopetă verde cu emblema forțelor aeriene brodată pe ea și ghete, aşa cum impune uniforma de militar. O alegere potrivită, în stilul adevărat al lui "Top Gun", pentru o misiune la mare altitudine.

Urmând exemplul altor membri ai Familiei Regale care au început să aibă şi atribuţii de reprezentare militară, cum ar fi Kate Middleton, care în urmă cu mai puțin de două săptămâni a participat la tradiționala paradă de Ziua Sfântului Patrick și și-a făcut debutul drept colonel în cadrul Gărzilor irlandeze, Regina Maxima a asistat în primul rând la o zi de pregătire militară. Pregătită pentru acţiune, ea a urcat chiar și în elicopterul Chinook al Escadrilei 298.

Protejată în permanență și echipată pentru această ocazie cu casca adecvată, consoarta Regelui Willem-Alexander a primit instrucțiunile necesare înainte de fiecare activitate și a fost însoțită de o echipă de profesioniști. Totodată, inedit pentru ea, a putut să vadă la fața locului cum este pus în aplicare protocolul pentru a face față incendiilor de pădure.

Soția regelui William și-a completat ținuta cu o jachetă de bombardier într-o nuanță similară cu cea a salopetei, pe care a închis-o până la gât și a purtat mănuși.

În ceea ce privește accesoriile, Máxima, care adoră bijuteriile, a renunțat pentru câteva ore la ele. Pentru această apariție a preferat să nu poarte cercei, dar a purtat cele două inele pe care este văzută deseori: inelul de logodnă și verigheta.

FOTO: pagina oficială a Ministerului Apărării Olandeze, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg