Regina Maxima adoră ţinutele colorate, iar asta s-a văzut şi în deplasarea în Maroc

23 martie, 2023

Proaspăt revenită din turneul organizat în coloniile olandeze din insulele Caraibe, Regina Ţărilor de Jos a ajuns tot pe un meridian cald, unde şi-a etalat cele mai vesele ţinute.

Regina Maxima in Maroc jpg

Nici n-a aterizat bine cu avionul care a adus-o de peste Ocean, unde a petrecut vreo două săptămâni în cele mai exotice colonii din arhipelagul Caraibelor, în turneul menit s-o prezinte supuşilor pe fiica sa, Prinţesa Moştenitoare Amalia, că Regina Maxima a Olandei s-a şi îmbarcat pentru o nouă călătorie. Tot la cald!

Suverana Ţărilor de Jos s-a aflat pentru patru zile în Maroc, în calitate de Avocat special al Secretarului General al ONU pentru Finanțarea incluzivă a dezvoltării. La Rabat și Casablanca, Regina Maxima a vizitat diferite comunități pentru a afla direct de la oamenii simpli despre impactul serviciilor financiare asupra vieții lor - informaţii pe care, apoi, le-a discutat cu oficialii guvernului.

La sosirea sa, Regina Maxima a purtat o rochie din denim de la Max Mara, în două nuanţe, bleumarin şi un bej în nuanţa deşertului, şi sandale peep-toe cu platformă, din piele întoarsă. De altfel, toată garderoba pregătită pentru această călătorie a fost atent aleasă, cu piese vestimentare care să includă haine vaporoase, dar şi cu imprimeuri sau culori în ton cu cultura locală.

De pildă, a doua ei ţinută a fost un compleu cu fustă lungă de la Etro, care avea desenat un model tipic oriental, pe un fundal de roşu, bleu şi muştar.

A doua zi, la întâlnirea cu câţiva oficiali şi bancheri, dar şi în timpul plimbării sale prin bazar, Regina Maxima a purtat o rochie Valentino, cu tente de turcoaz şi fuchsia, cu un model floral similar tatuajelor henna pe care şi le fac femeile marocane pe mâini.

Ultima zi a fost dedicată întâlnirilor oficiale, când, după discuţiile cu reprezentanţi de rang înalt, Regina Maxima a fost primită de Prinţesa Lalla Meryem a Marocului (sora mai mare a regelui Mohammad al VI-lea al Marocului), la reședința sa din Rabat. Pentru această zi, suverana Ţărilor de Jos a ales un outfit uni de culoarea vinului, de la haine (un costum cu pantalon şi cămaşă) până la geanta-plic şi încălţăminte. Strălucirea a fost dată de bijuteriile cu diamante.

La rândul său, Prinţesa Lalla Meryem a Marocului a purtat un deux-pieces cu pantaloni de culoare roz deschis.

FOTO: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg