Regina Maxima adoră ţinutele colorate, iar asta s-a văzut şi în deplasarea în Maroc

23 martie, 2023

Proaspăt revenită din turneul organizat în coloniile olandeze din insulele Caraibe, Regina Ţărilor de Jos a ajuns tot pe un meridian cald, unde şi-a etalat cele mai vesele ţinute.

Regina Maxima in Maroc jpg

Nici n-a aterizat bine cu avionul care a adus-o de peste Ocean, unde a petrecut vreo două săptămâni în cele mai exotice colonii din arhipelagul Caraibelor, în turneul menit s-o prezinte supuşilor pe fiica sa, Prinţesa Moştenitoare Amalia, că Regina Maxima a Olandei s-a şi îmbarcat pentru o nouă călătorie. Tot la cald!

Suverana Ţărilor de Jos s-a aflat pentru patru zile în Maroc, în calitate de Avocat special al Secretarului General al ONU pentru Finanțarea incluzivă a dezvoltării. La Rabat și Casablanca, Regina Maxima a vizitat diferite comunități pentru a afla direct de la oamenii simpli despre impactul serviciilor financiare asupra vieții lor - informaţii pe care, apoi, le-a discutat cu oficialii guvernului.

La sosirea sa, Regina Maxima a purtat o rochie din denim de la Max Mara, în două nuanţe, bleumarin şi un bej în nuanţa deşertului, şi sandale peep-toe cu platformă, din piele întoarsă. De altfel, toată garderoba pregătită pentru această călătorie a fost atent aleasă, cu piese vestimentare care să includă haine vaporoase, dar şi cu imprimeuri sau culori în ton cu cultura locală.

De pildă, a doua ei ţinută a fost un compleu cu fustă lungă de la Etro, care avea desenat un model tipic oriental, pe un fundal de roşu, bleu şi muştar.

A doua zi, la întâlnirea cu câţiva oficiali şi bancheri, dar şi în timpul plimbării sale prin bazar, Regina Maxima a purtat o rochie Valentino, cu tente de turcoaz şi fuchsia, cu un model floral similar tatuajelor henna pe care şi le fac femeile marocane pe mâini.

Ultima zi a fost dedicată întâlnirilor oficiale, când, după discuţiile cu reprezentanţi de rang înalt, Regina Maxima a fost primită de Prinţesa Lalla Meryem a Marocului (sora mai mare a regelui Mohammad al VI-lea al Marocului), la reședința sa din Rabat. Pentru această zi, suverana Ţărilor de Jos a ales un outfit uni de culoarea vinului, de la haine (un costum cu pantalon şi cămaşă) până la geanta-plic şi încălţăminte. Strălucirea a fost dată de bijuteriile cu diamante.

La rândul său, Prinţesa Lalla Meryem a Marocului a purtat un deux-pieces cu pantaloni de culoare roz deschis.

FOTO: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg