Regina, Prinţul Charles şi Prinţul William sunt îngrijoraţi pentru Boris Johnson. Cum au reacţionat ei la internarea premierului?

8 aprilie, 2020
1 boris johnson si logodnica carrie symonds 1 jpg jpeg

Cazul premierului britanic Boris Johnson a produs îngrijorare în tot regatul.

După cum ştim, premierul în vârstă de 55 de ani a fost internat de urgenţă la un spital londonez, la secţia de terapie intensivă, după ce doctorii lui au fost alarmaţi din cauză că acestuia nu-i scădea temperatura şi nu-i trecea febra.

Chiar dacă purtătorul de cuvânt al premierului a anunţat, aseară, că acesta este conştient, iar starea lui este stabilă, britanicii sunt foarte îngrijoraţi pentru acesta, iar aseară, la ora locală 20, o ţară întreagă a aplaudat simbolic în semn de simpatie pentru Johnson.

6 profimedia 0508094567 jpg jpeg

Îngrijoraţi sunt şi membrii familiei regale britanice, printre care şi Ducii de Cambridge, care au postat pe Twitter un mesaj de încurajare pentru Boris. 

Pe contul oficial Kensington Palace, William a postat un mesaj personal, semnat cu iniţiala W: Ne gândim la primul-ministru şi la familia lui, care, la fel ca mulţi alţii din Marea Britanie şi din întreaga lume, sunt afectaţi de coronavirus. Îi dorim însănătoşire grabnică în aceste vremuri dificile. 

Faptul că acest mesaj este semnat cu iniţiala W înseamnă că a fost compus chiar de către duce şi nu de echipa lui de PR.

2 regina elisabeta coronavirus jpg jpeg

La rândul ei, Regina Elisabeta i-a trimis un mesaj de încurajare logodnicei însărcinate a lui Boris, Carrie Symonds, iar Prinţul Charles şi Ducesa Camilla i-au urat, la rândul lor, premierului însănătoşire grabnică.Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg