Regina Rania a Iordaniei a dezv─âluit felicitarea de Cr─âciun a familiei: ÔÇŁAm ad─âugat, anul acesta, motive brodate tradi┼úionaleÔÇŁ

16 decembrie, 2021
1 regina rania jpg jpeg

Familia regal─â a Iordaniei marcheaz─â oficial s─ârb─âtoarea Cr─âciunului. Regina Rania a dezv─âluit felicitarea realizat─â special pentru perioada festiv─â a sf├ór┼čitului de an.

Miercuri, regina Rania a Iordaniei a distribuit pe pagina sa oficial─â de socializare un portret de familie festiv. Regina, ├«n v├órst─â de 51 de ani, se afl─â ├«n centru, al─âturi de so┼úul s─âu, regele Abdullah al II-lea, ├«nconjura┼úi de copiii lor, prin┼úul mo┼čtenitor Hussein, ├«n v├órst─â de 27 de ani, prin┼úesa Iman, ├«n v├órst─â de 25 de ani, prin┼úesa Salma, de 21 de ani ┼či prin┼úul Hashem, ├«n v├órst─â de 16.

2 familia regala a iordaniei jpg jpeg

Familia regal─â a f─âcut totodat─â ┼či o urare: ÔÇŁFie ca noul an s─â v─â aduc─â fericire, speran┼ú─â ┼či s─ân─âtate!ÔÇŁ. Vedem o regin─â Rania spectaculoas─â, ca de fiecare dat─â. Foarte frumoas─â ┼či aranjat─â, ea a optat ├«n fotografie pentru o ┼úinut─â alb─â, la care a accesorizat un br├óu cu motive tradi┼úionale.

stanga
dreapta
2 familia regala a iordaniei jpg jpeg
3 regele abdullah al ii lea si regina rania a iordaniei jpg jpeg
1 regina rania jpg jpeg
5 regina rania1 jpg jpeg

De asemenea, felicit─ârile au fost atent lucrate, cu motive tradi┼úionale ad─âugate ┼či fire pre┼úioase. Regina le-a vizitat pe doamnele me┼čte┼čugar care au lucrat la superba lucrare ┼či le-a felicitat. Maiestatea Sa a explicat c─â ├«n ultimele luni a lucrat cu un grup de artizani talenta┼úi, pentru a scoate ├«n eviden┼ú─â pasiunea ┼či patriotismul ├«n fiecare felicitare brodat─â.

Foto: Instagram

        Vezi aceast─â postare pe Instagram                       O postare distribuit─â de Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Vezi aceast─â postare pe Instagram

O postare distribuit─â de Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)Recente pe Ok! Magazine

image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizit─â Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg