Regina Rania a Iordaniei a impresionat în Japonia cu ținuta sa futuristă

13 aprilie, 2023

Familia Regală a Iordaniei se află zilele acestea într-o vizită oficială în Japonia, unde sunt oaspeții cuplului imperial.

Regina Rania și Împărăteasa Masako a Japoniei
Regina Rania și Împărăteasa Masako a Japoniei

Acesta va fi un an de neuitat pentru curtea hașemită, grația celebrării celor două nunți regale. Căci, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, Prințesa Iman a pășit la altar în cadrul unei ceremonii emoționante, din care au putut fi văzute câteva imagini, în curând va avea loc nunta Prințului Al Hussein și a logodnicei sale, care se anunță a fi un eveniment de neratat, în calitate de moștenitor al tronului iordanian.

În mijlocul acestor mari emoții, programul încărcat al monarhului și al familiei sale n-a suportat pauze și, săptămâna aceasta, Regele și Regina Iordaniei, însoțiți de primul lor fiu născut, se află într-o vizită oficială în Japonia. Mai întâi, Prințul Al Hussein a fost văzut întâlnindu-se cu moștenitorii tronului japonez, Prințul Fumihito (cunoscut după căsătoria sa din 1990 drept prinţul Akishino) și Prințul Hisahito de Akishino, apoi Regele Abdullah și soția sa, Regina Rania, însoțiți de fiul lor, i-au vizitat pe Împăratul Naruhito și pe Împărăteasa Masako la Palatul Imperial din Tokyo. În cadrul acestei întâlniri, Regina Rania a Iordaniei, cunoscută pentru că are una dintre cele mai admirate garderobe dintre regalități, a făcut o mare demonstrație de stil.

Rania însăși a fost cea care, prin intermediul popularului său cont de Instagram, a împărtășit câteva imagini de la această vizită, spunând: "Am fost profund emoționată de primirea călduroasă din partea Majestăților Lor". Multe dintre comentariile care au venit în urma acestor imagini au fost în întregime îndreptate către look-ul original al Reginei Iordaniei, care a impresionat și a stârnit critici admirative la adresa excelentului său gust în alegerea ținutelor.

O garderobă de lux

Cu această ocazie, piesa cheie a acestei ținute a fost un palton statement cu un design complet structurat, un model personalizat al brandului olandez Benchellal: practic, un "robe nanteau" cu guler dublu voluminos, mâneci trei sferturi, buzunare supradimensionate și, semnul distinctiv al acestei case de modă, nasturii îmbrăcați. În completare, Regina Rania și-a marcat talia incredibilă cu o curea aurie de la Marni, comercializată în 2015.

Un detaliu care a devenit recurent în aparițiile sale recente este geanta Peekaboo de la Fendi, pe care, cu această ocazie, a purtat-o în modelul ISeeU în mărimea petite, care se distinge prin împletiturile din piele și care are un preț de 4.600 de dolari.

Look-ul a fost completat de o pereche de pantofi cu baretă Jennifer Chamandi, într-o combinație de două tipuri de piele diferită, la prețul de 650 de lire sterline.

De altfel, în timpul vizitei lor în Japonia, Regina Rania a mai etalat, la întâlnirea cu soția premierului nipon, și un uluitor compleu lila cu fustă, de la Zimmermann, cu aplicații florale 3D, tributar tradiționalei sakura (înflorirea florilor de cireș) din această perioadă, dar și un deux-piece negru Alexandre Vauthier, cu pantaloni largi și sacou cambrat, mixat cu o pereche de pantofi roșii, purtat în vizita sa la Muzeul de Artă Modernă.

FOTO: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg