"Relația dintre frați s-a terminat", spune un prieten al Prințului William

15 decembrie, 2022

Însuși moștenitorul tronului britanic i-ar fi spus unui amic faptul că relația dintre el și Prințul Harry „s-a terminat“.

Printul William Printul Harry Foto Profimedia

Indiferent ce declarații noi conține continuarea documentarului „Harry & Meghan“ de la Netflix - care va fi difuzată chiar azi -, Prințul William consideră că relația sa cu fratele său, Prințul Harry, este „terminată“, deteriorată iremediabil de trădarea acestuia față de el și față de soția sa, a declarat o sursă pentru „The Daily Beast“.

Sursa, un prieten al lui William și Kate, care a fost și el apropiată de Harry, a declarat: "Relația dintre frați s-a terminat și nu contează prea mult ce se află în filmele lansate săptămâna aceasta. Sentimentul general este că nu va fi ceva ce nu au mai spus până acum".

Dar daunele aduse prieteniei frățești sunt cu siguranță făcute, a spus sursa, și își au rădăcina în consternarea totală a lui William față de Harry pentru că a luat moneda mediatică.

"William nu-l va ierta niciodată pe Harry pentru că a vândut secretele lui și ale lui Kate. Harry știe, mai mult decât oricine, cât de mult înseamnă intimitatea pentru ei, pentru că și el a simțit același lucru. A fost unul dintre lucrurile pe care le aveau în comun. Este pur și simplu dezgustător faptul că Harry, care știe exact cât de dureros va fi pentru el, vinde acum totul presei. William și Kate nu merită acest lucru. Este incredibil de trist", spune aceeași sursă.

Sentimentul de tristețe, mai degrabă decât de furie, este similar celui exprimat și de prietenii lui Regelui Charles și ai Reginei Consoarte Camilla. Un apropiat al acestora a declarat pentru „The Daily Beast“: „Singurul lucru pe care îl poate face Charles este să își păstreze calmul“.

Cu toate acestea, surse de la Palatul Buckingham au precizat clar că vor riposta la inexactitățile dovedite; acest lucru a fost demonstrat săptămâna trecută, când Palatul a negat că i s-a oferit șansa de a comenta afirmațiile făcute în emisiune, lucru pe care Netflix a spus că l-a făcut.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex  GettyImages 1245285993 jpg
camilla- meghan- charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia  pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse  profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry  profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum foto  GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia  GettyImages 1241981523 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}