Renegata imperială s-a căsătorit astăzi! Prinţesa Mako a Japoniei este soţia unui japonez de rând şi renunţă la titlul ei regal

26 octombrie, 2021
1 printesa mako profimedia 0639859364 jpg jpeg

Prinţesa Mako a Japoniei s-a căsătorit astăzi cu alesul inimii ei, un japonez de rând pe numele lui Kei Komuro, renunţând, odată cu asta, la titlul ei şi toate privilegiile imperiale.

În vârstă de 30 de ani, nepoata Împăratului Naruhito şi fiica cea mică a Prinţului Akishino, i-a spus Da celui care-i este logodnic din 2013, un japonez de aceeaşi vârstă cu ea, în cadrul unei ceremonii care n-a avut parte de grandoare regală şi care s-a desfăşurat departe de ochii presei, în Tokyo. După ceremonia de nuntă organizată într-un loc care n-a fost dezvăluit, proaspeţii însurăţei au ţinut o conferinţă de presă în lobby-ul unui hotel din Tokyo, cerându-şi scuze pentru toată agitaţia cauzată de relaţia lor.

Cea care va purta, de-acum, numele soţului ei şi se va recomanda Mako Komuro a fost fotografiată, de dimineaţă, părăsind palatul imperial şi luându-şi rămas bun de la familia ei.

stanga
dreapta
5 profimedia 0639859361 jpg jpeg
3 printesa mako profimedia 0639868644 jpg jpeg
4 profimedia 0639846460 jpg jpeg
1 printesa mako profimedia 0639859364 jpg jpeg

Drumul lor către altar n-a fost deloc uşor, dimpotrivă. Cuplul care s-a întâlnit pentru prima dată la facultate, în 2012, a fost vânat încontinuu de presă şi ţinta unor comentarii publice greu de digerat, despre capacitatea tânărului Komuro de a fi soţul unei fiice imperiale. În ultimii ani, aşadar, presiunea asupra cuplului a fost atât de intensă, încât prinţesei i s-a pus diagnosticul de tulburare de stres post-traumatic.

Nunta celor doi a fost planificată iniţial pentru 2018, dar a trebuit amânată după ce s-a aflat că mama viitorului mire imperial îi datorează circa 40.000 de dolari unui fost iubit. O parte din aceşti bani, susţine presa japoneză, au fost folosiţi pentru a plăti şcolarizarea tânărului Komuro. Toate acestea i-au creionat o imagine deloc flatantă lui Komuro, de parvenit şi materialist, o etichetă de care s-a străduit în zadar să scape.

Odată măritată, fosta Prinţesă Mako a renunţat chiar şi la moştenirea ei regală, de circa 1,4 milioane de dolari, şi va duce o viaţă normală departe de Japonia, la New York, acolo unde Komuro lucrează într-un birou de avocatură din Manhattan şi îşi aşteaptă rezultatele la examenul pentru Barou.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg