Ridiculizat în sitcomul animat „South Park“, Prințul Harry are o primă reacție

23 februarie, 2023

Ducele și Ducesa de Sussex au răspuns la zvonurile potrivit cărora ar da în judecată serialul de animație pentru modul peiorativ în care au fost portretizați în episodul "The Worldwide Privacy Tour".

Meghan Markle și Harry OK Mag jpg

După o săptămână în care nu au avut nicio reacție, Prințul Harry și Meghan Markle au rupt tăcerea cu privire la episodul din sitcomul animat „South Park“ în care au fost ridiculizați. Reacția lor a fost grăbită de zvonurile potrivit cărora ar intenționa să dea în judecată echipa de producție a serialului, pe care s-au văzut nevoiți să le infirme, catalogându-le drept "plictisitoare și nefondate", într-o declarație dată pentru "Newsweek".

Animația satirică a lansat o serie de atacuri la adresa cuplului regal într-un episod al emisiunii care a fost intitulat "The Worldwide Privacy Tour" ("Turneul mondial al intimității") și care îi arăta pe Ducii de Sussex cerând cu voce tare intimitate, în timp ce atrag atenția asupra lor. Prințul roșcat și soția sa, care poartă aceeași ținută roz pe care Meghan a purtat-o pentru Trooping the Colour în 2018, sunt văzuți promovând noua carte a prințului, "Waaagh" - cu o copertă foarte asemănătoare cu cartea de memorii a Prințului Harry, "Spare".

Episodul este plin de atacuri la adresa celor doi, personajul principal Stan catalogându-i pe echivalenții săi din desene animate drept "prințul prostănac și soția lui stupidă", în timp ce Kyle se plânge de avionul privat parcat în fața casei sale. Meghan Markle este menționată în mod special în serial ca fiind "fată de sororitate, actriță, influencer și victimă".

Meghan Markle, supărată și copleșită?

După difuzarea episodului cu pricina, au apărut și primele informații cum că Meghan Markle, în vârstă de 41 de ani, a fost "supărată și copleșită" de portretizarea deloc măgulitoare ce i s-a făcut. Publicația "The Spectator" notează că Ducesa de Sussex "este deranjată de South Park, dar refuză să se uite la tot".

Totodată, un comentator regal a afirmat că avocații soților Sussex vor "arunca și ei o privire" asupra serialului animat.

harry si meghan profimedia 0742538807 jpg

"Potrivit unor surse apropiate de foștii membri ai Familiei Regale, se pare că, la fel ca multe alte lucruri cu Meghan și Harry, acest lucru ar putea avea ramificații legale atașate", a explicat comentatorul regal Neil Sean. El a subliniat că "echipa lor juridică analizează episodul pentru a vedea ce este greșit și ce s-ar putea transforma în ceva mai sinistru".

Totuși, scurta declarație nu a abordat faptul că avocații lor vor monitoriza emisiunea pentru a vedea dacă creatorii "South Park" vor lansa noi atacuri la adresa cuplului în viitor.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg