„Rochia răzbunării“ purtată de Prințesa Diana trebuia să fie... albă

18 februarie, 2023

Rochia neagră purtată de regretata Lady Di a rămas drept una dintre cele mai emblematice momente fashion ale unei prințese, cu toate că ea nu a intenționat să poarte un model atât de dramatic.

diana rochie neagra jpg

Claudia Joseph, autoarea cărții „Diana: A Life in Dresses“, care explorează evoluția modei regretatei prințese - a vorbit în exclusivitate pentru revista „Us Weekly“ despre momentul fashion de neuitat al Dianei, anume apariția sa în rochia creată de Christina Stambolian, pe care a purtat-o la Galeria Serpentine pe 29 iunie 1994.

Evenimentul a avut loc în aceeași seară în care actualul Rege Charles al III-lea, pe-atunci doar Prinț de Wales, a recunoscut public, în cadrul materialului televizat Charles: The Private Man, The Public Role că a înșelat-o pe Prințesa Diana cu amanta sa de-o viață, Camilla Parker Bowles.

"Povestea din spatele faptului că a purtat "rochia răzbunării" este destul de interesantă", a spus Claudia Joseph pentru publicația „Us Weekly“, la începutul acestei săptămâni. "Ea a intrat în magazinul de rochii Christina Stambolian cu fratele ei, Charlie Spencer, iar el a stat acolo în timp ce ea încerca haine".

Scriitorul a explicat că Diana a comandat memorabila rochie fără umeri, dar inițial "o voia albă. Dar Christina a spus: «Nu, nu, nu, cred că ar arăta mai bine în negru»".

În loc să stea acasă și să se gândească la destrămarea căsniciei ei, Diana a îmbrăcat o rochie neagră fără umăr de Christina Stambolian, care a fost numită „rochia răzbunării” de către comentatorii regali.

Prințesa Diana a divorțat oficial de Charles în august 1996, după 15 ani de căsnicie. Din nefericire, Lady Di a murit un an mai târziu, la vârsta de 36 de ani, în august 1997, în urma unui teribil accident de mașină petrecut într-un pasaj din Paris.

Foștii amanți Charles și Camilla Parker Bowles nu s-au despărțit niciodată, ba chiar s-au căsătorit în aprilie 2005, iar acum sunt suveranii Marii Britanii.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg