S-a aflat! Lady Di a dus un război tacit cu cumnata sa, Prinţesa Anne

5 februarie, 2019
1 printesa diana printeesa anne jpg jpeg

Un nou documentar referitor la cei cinci copii ai Reginei Elisabeta scoate la iveală o situaţie tensionată dintre Prinţesa Anne şi regretata Lady Di.

image

Potrivit documentarului realizat de Channel 5, care urmăreşste viaţa celor cinci copii ai suveranei Marii Britanii, Prinţesa Anne a dus, de-a lungul anilor, un război tacit cu soţia fratelui său mai mare, Charles. Chipurile, între ea şi Lady Di n-a fost nicicând o relaţie de prietenie, aşa cum monarhia britanică a lăsat să se înţeleagă.

image

Ba mai mult, cele două au fost mereu  la un pas de scandal, neputând nici măcar să stea una în compania celuilalt. ”Îmi amintesc că Diana spunea <<Dacă Anne este acolo, eu plec>>, căci Anne obişnuia să spună lucruri răutăcioase la adresa ei.”, declara autorul documentarului, precizând şi că Anne se simţea eclipsată de Diana, care o făcea să pară demodată.

image

Disputa celor două ar fi fost alimentată de stilul Dianei de a interacţiona cu oamenii, dat fiind faptul că alternativa lui Anne o punea într-o altă lumină. Asta pentru că în timp ce Lady Di se apropia de oamenii bolnavi şi dădea mâna cu ei, Anne prefera să se ţină la distanţă şi să lupte altfel pentru drepturile lor. ”Prinţesei Anne nu-i plăcea modul Dianei de a-şi purta îndatoririle şi modul în care ea se folosea de camere pentru a se promova. Anne avea o metodă mai tradiţională de a-şi purta sarcinile regale”, mai adaugă jurnalistul.

image

Totuşi, documentarul precizează că Diana era, mai degrabă, apropiată de un alt cumnat de-al său, respectiv Prinţul Andrew, pe care îl cunoştea de când era mică. ”Diana avea o relaţie mult mai apropiată cu Prinţul Andrew, pe care îl cunoştea încă din copilărie. Se jucau împreună pe când erau copii, la Sandringham Estate.  La fel, este de notorietate faptul că Lady Di a fost destul de apropiată de Sarah Ferguson, Ducesă de York, şi fostă soţie a Prinţului Andrew.

foto: profimedia, arhivă OK!

Dacă apreciezi acest articol, te aşteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe Instagram şi Facebook.Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg
Regina Letizia a Spaniei (6) jpg
regele charles cancer jpg
Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg
Donald Trump și Printul Harry   Profimedia jpg
Ducele și ducesa de Edinburgh, vizită regală sportivă la Manchester, Profimedia jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert la o gală caritabilă, Palatul regal monegasc 2 jpg
Kate Middleton în roz jpg
Printesa Kako, Printesa Kiko, Printul Fumihito Akishino   GettyImages 2031804183 jpg
Prințesa Estelle a Suediei, Getty Images jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
Regele Charles al III lea al Marii Britanii și Camilla, Foto Getty (2) jpg
Meghan Markle   profimedia 0849894016 jpg