Charlotte Casiraghi şi Dimitri Rassam, cel mai stilat cuplu de la Cannes

23 mai, 2022

Perechea a fost una dintre apariţiile surpriză de pe covorul roşu de pe Croazetă.

Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg

Charlotte Casiraghi era aşteptată să sosească la proiecţia filmului "Frère et soeur", a francezului Arnaud Desplechina, în care joacă celebra actriţă Marion Cotillard, dar şi actriţa Cosmina Stratan - una dintre prezenţele româneşti de la această ediţie a Festivalului de Film de la Cannes.

Nepoata Prinţului Albert de Monaco a venit, însă, însoţită, iar partenerul său a stârnit multe zâmbete pe lateralele covorului roşu. Este vorba despre Dimitri Rassam, soţul şi tatăl celui de-al doilea copil al ei, Balthazar, născut în octombrie 2018.

Cei doi nu doar că au fost foarte eleganţi şi galanţi, ci şi foarte afectuoşi unul cu celălalt în faţa fotografilor şi camerelor de luat vederi, Charlotte Casiraghi oferind un moment rar din intimitatea ei. Privirile languroase şi zâmbetele cu subînţeles au oferit publicului încă o poveste, direct pe covorul roşu derulat pe treptele din faţa grandiosului Palais des Festivales.

Iar, a doua zi, paparazzi i-au surprins făcând baie în mare şi părând relaxaţi şi fericiţi în complexul privat de la Eden Roc din Antibes, aflat tot pe Coasta de Azur, la 12 kilometri distanţă de Cannes.

Într-o vreme, se zvonea că cei doi s-ar fi despărţit, dar fiica lui Caroline de Monaco a insistat că între ea şi Dimitri lucrurile merg cât se poate de bine, după care a urmat căsătoria lor discretă din iunie 2019. Şi iată, la trei ani după acel moment, sunt la fel de îndrăgostiţi unul de celălalt.

Dimitri Rassam este fiul actriţei franceze Carole Bouquet şi al regretatului producător de film Jean-Pierre Rassam. El este al doilea pretendent al lui Charlotte Casiraghi, după umoristul francez Gad Elmaleh, cu care nepoata regretatei Prinţese Grace Kelly a făcut un băiat, pe Raphael (8). Şi Dimitri mai are o fiică, pe Daria (11), din prima sa căsătorie cu modelul rus Maşa Novoselova (2010–2016).

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg