Șah la prinț! Lui Harry îi este refuzat încă un privilegiu în Regatul Unit

25 mai, 2023

Se pare că toate demersurile mezinului Regelui Charles al III-lea de-a obține pază din partea statului britanic au fost în van.

Prințul Harry la încoronare (2) jpg

Relația dintre Prințul Harry și Marea Britanie tocmai s-a mai răcit cu cel puțin un grad, după ce instanța a hotărât să nu-i acorde dreptul de-a se folosi de protecția poliției atunci când revine în țară, chiar și contra cost.

În urmă cu mai bine de un an, Ducele de Sussex a intentat o acțiune în justiție pentru a obține servicii de securitate din partea statului, pe care urma să le plătească el însuși, atunci când călătorea cu familia sa în Marea Britanie. Înalta Curte din Londra și-a schimbat poziția, după ce anul trecut i-a acordat lui Harry dreptul de a face apel, și a declarat că Harry nu avea dreptul să ceară o revizuire a cazului, astfel că, în cele din urmă, mezinul Regelui Charles al III-lea a pierdut bătălia legală.

Rezoluția vine într-un moment cheie pentru cuplu, care se confruntă cu nouă dezbatere privind siguranța lor, dusă pe două continente. În urmă cu câteva zile, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au fost implicați într-o urmărire a paparazzilor în New York, despre care ei susțin că s-ar fi putut încheia cu o tragedie precum cea în care și-a pierdut viața Lady Diana, mama lui Harry. Incidentul, care a avut loc după petrecerea Women of Vision din 16 mai, a dat naștere la versiuni diferite. Potrivit purtătorului de cuvânt al cuplului, "urmărirea de mare viteză" aproape că a dus la "coliziuni cu alți șoferi, pietoni și doi ofițeri de poliție din New York". "Erau mulți fotografi care făceau dificilă circulația", a declarat un purtător de cuvânt al poliției newyorkeze, dar Harry și Meghan "au ajuns la destinație și nu au existat coliziuni, nu au fost răniți, nu au fost arestați sau citați".

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (1) jpg
Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg