Săracii duci bogaţi! Care sunt cele mai scumpe bunuri deţinute de Meghan şi Harry?

7 aprilie, 2023

Se tot plâng că au fost daţi la o parte de Casa Regală, dar trăiesc pe picior mare, la fel ca la Palat. Iată care sunt cele mai de preţ lucruri pe care le dețin Ducii de Sussex.

Meghan Markle Getty jpg

Prințul Harry și Meghan Markle şi-au făcut un obicei din a stârni drame, de pe urma cărora, culmea, mai câştigă şi bani buni. Între acuzațiile Prinţului Harry că fratele său, Prințul William, l-a atacat fizic, poveştile despre modul în care Familia Regală l-a tratat diferit faţă de prinţul moştenitor și documentarul Netflix care i-a înfuriat chiar şi pe foștii membri ai personalului regal, Ducii de Sussex continuă s-o ducă bine, chiar dacă s-au dat "loviţi" şi de avizul de evacuare primit de la Regele Charles din locuința lor din Windsor, pe care au cataloga-o "ca o pedeapsă crudă".

De pildă, avansul primit de Prinţul Harry pentru cartea sa de memorii a fost de 20 de milioane de dolari, în timp ce contractul pe cinci ani al cuplului cu Netflix, semnat în 2020, valorează 100 de milioane de dolari. Și au un stil de viață pe măsura veniturilor! De altfel, chiar traiul lor luxos i-a făcut pe mulţi să-i eticheteze drept ipocriți.

În 2022, de exemplu, ei au folosit în mod repetat un avion privat Cessna 680 Citation Sovereign de 6,5 milioane de dolari, care contravine total poziției lor eco-conștiente. În plus, ei dețin multe bunuri ridicol de scumpe, care îi fac să trăiască la fel ca la Palat, dar fără obligaţiile regale.

Casa de milioane din Montecito

Potrivit celor de la "The Times", care au căutat în documentele legale, vânzarea proprietăţii din Montecito, care le-a devenit între timp reşedinţă oficială, a fost încheiată în iunie 2020 direct cu proprietarul, astfel că acel conac de 14.500 de metri pătrați nu a ajuns niciodată pe piață. Construită pe o proprietate de șapte acri, vila are nouă dormitoare, precum și o sală de jocuri, un cinema, un SPA, o sală de sport și chiar un lift. Ca să nu mai vorbim că există și o casă de oaspeți, o casă de ceai, un teren de tenis și o piscină.

Vila din Montecito, California, are  o suprafaţă locuibilă de 1 352 mp  jpeg

După cum a aflat ulterior "Forbes", Ducii de Sussex au făcut o afacere serioasă cu acest loc, deoarece investitorul rus Sergey Grishin l-a cumpărat inițial pentru 25,3 milioane de dolari în 2009. "Am făcut tot ce am putut pentru a obține această casă", a declarat Markle pentru "The Cut". "Este o vindecare. Te simți liber aici"

Maşini de lux

Atât Prințul Harry, cât și Meghan Markle adoră mașinile de lux și au fost văzuți plimbându-se la bordul unor automobile foarte elegante. În 2023, "Daily Mail" i-a fotografiat conducând un Land Rover cu un preț de 170.000 de lire sterline (aproximativ 212.000 de dolari), în timp ce "Express" a relatat că s-au răsfățat și cu un Range Rover Autobiography de 119.000 de lire sterline (aproximativ 148.500 de dolari), pentru a sărbători succesul cărții lui Harry, "Spare".

Documentarul Netflix al cuplului, "Harry & Meghan", a oferit, de asemenea, o privire asupra altor vehicule de lux ale acestora, inclusiv asupra modelului complet electric Audi e-tron 2022, care are un preț de pornire de 67.095 de dolari. Mai mult, Drive a identificat alte două mașini în documentar, anume un Mercedes-Benz G-Wagen (preț de pornire 141.050 dolari) și un Porsche 911 (preț de pornire 107.550 dolari).

Pasiunea cuplului pentru mașinile scumpe nu este ceva nou. După nunta lor din 2018, care a avut loc la Castelul Windsor, aceștia s-au deplasat la recepție cu un Jaguar E-Type Concept Zero, al cărui preț a fost de 300.000 de lire sterline (aproximativ 374.000 de dolari). Apoi, în 2020, au fost văzuți folosind un Cadillac Escalade (cu un preț de pornire de 76.500 de dolari) pentru a se deplasa în Beverly Hills - unul dintre SUV-urile cele mai mari consumatoare de carburant, care contravine strategiei lor declarate ECO.

Garderobă scumpă

Meghan Markle nu are nicio reținere în a cheltui mult pentru a arăta cât mai bine. Şi, chiar dacă a purtat şi piese la prețuri accesibile din magazine obişnuite și branduri de mass market, cum ar fi Aritzia, Mackage și Club Monaco, ea combină cel mai adesea aceste articole de bază de zi cu zi cu achiziții de lux.

În 2018, "Vanity Fair" a investigat cât costă să te îmbraci ca Markle și a descoperit că aceasta avea o garderobă de un milion de dolari alcătuită din piese precum o rochie Givenchy "casual" de 18.000 de dolari. Ca să nu mai vorbim de look-urile ei de nuntă, care chiar i-au făcut bugetul să explodeze. Rochia ei de logodnă Ralph & Russo a costat 75.000 de dolari, în timp ce rochia ei de mireasă a fost una dintre cele mai scumpe rochii de mireasă regală din toate timpurile. Rochia Givenchy, creată la comandă de Markle, a costat 135.000 de dolari, potrivit "Brides", în timp ce "Marie Claire UK" a speculat că prețul a fost, de fapt, mai aproape de 250.000 de dolari.

De când a părăsit viața regală, Meghan Markle a continuat să se îmbrace ca o ducesă. În 2022, "Daily Mail" a relatat că a cheltuit cel puțin 79.000 de lire sterline (aproximativ 98.000 de dolari) pe haine noi numai în acel an. Pentru a ajunge la această cifră, publicația a analizat diferitele ei ținute și a numărat doar valoarea pieselor noi în care nu mai fusese văzută niciodată. Printre cele mai mari cheltuieli se numără un palton Ralph Lauren de 5.300 de dolari și o rochie Valentino de 4.500 de dolari. Aplicând aceeași metodă pentru anul 2021, "Daily Mail" a constatat că Ducesa de Sussex a cheltuit aproximativ 73.000 de dolari pe haine în acel an.

Ceasuri de lux

Colecția uriașă de genți de mână a lui Markle stârnește invidia online și include mărci de designer de top precum Mulberry, Gucci și Bottega Veneta. În 2022, "Hello!" a notat că, în decurs de 24 de ore, aceasta a purtat trei genți de designer diferite, care au costat cam 5.400 de dolari. Cu toate acestea, Meghan nu cheltuieşte atât de mult pe genţi, cât dă pe ceasuri.

Ducesa de Sussex este un mare fan al ceasurilor Cartier și a fost văzută în repetate rânduri purtând ceasul Cartier Tank din aur al Prințesei Diana - nepreţuit, ca valoare sentimentală, dar şi destul de scump, de aproximativ 22.000 de dolari.

Meghan Markle ceas   profimedia 0595981378 jpg

Înainte de asta, Markle și-a cumpărat propriul ceas Cartier, de 5.800 de dolari, pentru a sărbători al treilea sezon al serialului "Suits". "Am pus să fie gravat pe spate: "To M.M. From M.M." și intenționez să i-l dau fiicei mele într-o zi", a spus ea despre ceasul pe care şi l-a dedicat sieşi!

Prințul Harry și-a etalat şi el propriile ceasuri de lux în numeroase ocazii. Revista "Tatler" a analizat ceasurile de la încheietura mâinii sale și l-a văzut purtând un Rolex Explorer II din oțel inoxidabil, în valoare de aproximativ 9.650 de dolari, precum și un Breitling Aerospace Avantage din titan, care se vinde mai aproape de pragul de 4.000 de dolari.

Colecţia de bijuterii

Cele mai purtate piese de lux sunt perechea de cercei Lorraine Schwartz cu diamante și onix de 40.000 de dolari, un colier Cartier Juste un Clou de 30.100 de dolari și inelul Asprey, emblematicul inel al Prințesei Diana, care a costat 98.000 de dolari, după cum a relatat "South China Morning Post".

Cu toate acestea, look-ul ei din ziua nunții a fost cel care a creat cu adevărat un precedent, ajungând la o sumă ridicolă. La altar, Meghan Markle a purtat cercei Galanterie de Cartier și o brățară Reflection de Cartier, evaluate la 66.500 de dolari și, respectiv, 155.000 de dolari. Apoi a fost inelul ei de logodnă, poate cea mai scumpă piesă pe care o deține, cu un uimitor diamant proiectat de însuşi Prințul Harry, care are în mijloc un diamant din Botswana, provenit din surse etice, flancat de două pietre mai mici luate de la prințesa Diana. "Diamantele mici de o parte și de alta sunt din colecția de bijuterii a mamei mele, pentru a ne asigura că ea este cu noi în această călătorie nebună împreună", a declarat atunci Harry pentru BBC News.

meghan markle inel jpeg

În încercarea de a evalua inelul, directorul general al Diamond Pro, Michael Fried, a declarat pentru "Money": "Faptul că are diamante din colecția regală pe care a purtat-o prințesa Diana face ca inelul să nu aibă preț". Acestea fiind spuse, având în vedere că are aproximativ 6,5 carate, se estimează că valorează până la 350.000 de dolari. Ceea ce s-ar putea să nu fi fost suficient pentru Markle. În mod controversat, se pare că ea a îmbunătățit bijuteria în 2019, schimbând inelul simplu de aur cu unul acoperit cu diamante, ceea ce a făcut ca valoarea sa monetară să crească și mai mult.

FOTO: Profimedia, Getty Images, Shutterstock



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg