După 30 de ani, Sarah Ferguson e invitată să petreacă iar Sărbătorile la Palat

29 noiembrie, 2022

Cealaltă noră detestată a Elisabetei a II-a va ajunge din nou de Crăciun la Palat, la trei decenii de la divorţul ei de Prinţul Andrew.

Sarah Ferguson de Craciun    Instagram jpg

Gaşca "infamă" de la Palat se reuneşte de Sărbători! Altfel cum putem numi faptul că fosta amantă regală, Camilla, este acum purtătoare de coroană şi noua decidentă a evenimentelor de casă de la Buckingham, iar Fergie, cealaltă noră rebelă a Reginei Elisabeta a II-a, după Diana, va intra din nou pe uşa din faţă chiar de Sărbători?

Ei bine, într-un act de reconciliere cu trecutul şi sub imperiul spiritului festivist, Sarah Ferguson a primit invitaţia oficială de-a se alătura celorlalţi membrii ai Familiei Regale de Sărbători. Acesta va fi primul Crăciun pe care Fergie îl va petrece la Sandringham în cei 30 de ani care s-au scurs de la divorţul său de Prinţul Andrew. Şi, cum cei doi se poartă din nou ca soţ şi soţie, se bucură să fie din nou în graţiile Palatului.

Astfel, Fergie, acum în vârstă de 63 de ani, va bifa o nouă apariție publică alături de fostul ei soț căzut în dizgrație, în timpul tradiționalei plimbări din dimineața de Crăciun către biserica St. Mary Magdalene. Asta după ce, anterior, Familia Regală i-a interzis lui Fergie să mai participe la slujba de Crăciun alături de familie, după despărțirea lor în 1992.

O sursă de la Sandringham a declarat pentru "The Sun": "Când s-a despărțit de Andrew, Sarah nu a fost niciodată primită la ajunul și ziua de Crăciun în familie, cât timp Philip și Regina erau în viață. Timp de 30 de ani, ea obișnuia să ia cina de Crăciun de una singură. Dar lucrurile se fac altfel acum". Dacă Fergie va alege să accepte invitația, ea se va alătura Familiei Regale pentru a face schimb de cadouri în Camera Albă de la Sandringham, după care cu toţii vor lua masa îmbrăcaţi elegant, ca de dineu.

În ceea ce-l priveşte pe Andrew, acuzat de pedofilie şi pedepsit cu retragerea titlurilor şi beneficiilor, o sursă de la Sandringham a declarat pentru "The Sun": "Lui Andrew i s-a interzis să participe la viața publică, dar nu poți să-i interzici Crăciunul în familie. Personalul de la Sandringham a fost însărcinat să pregătească Wood Farm pentru întreaga familie York" - înţelegându-se prin asta că vor fi prezente şi fiicele celor doi, Prinţesa Beatrice şi Prinţesa Eugenie, împreună cu familiile lor.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg