După 30 de ani, Sarah Ferguson e invitată să petreacă iar Sărbătorile la Palat

29 noiembrie, 2022

Cealaltă noră detestată a Elisabetei a II-a va ajunge din nou de Crăciun la Palat, la trei decenii de la divorţul ei de Prinţul Andrew.

Sarah Ferguson de Craciun    Instagram jpg

Gaşca "infamă" de la Palat se reuneşte de Sărbători! Altfel cum putem numi faptul că fosta amantă regală, Camilla, este acum purtătoare de coroană şi noua decidentă a evenimentelor de casă de la Buckingham, iar Fergie, cealaltă noră rebelă a Reginei Elisabeta a II-a, după Diana, va intra din nou pe uşa din faţă chiar de Sărbători?

Ei bine, într-un act de reconciliere cu trecutul şi sub imperiul spiritului festivist, Sarah Ferguson a primit invitaţia oficială de-a se alătura celorlalţi membrii ai Familiei Regale de Sărbători. Acesta va fi primul Crăciun pe care Fergie îl va petrece la Sandringham în cei 30 de ani care s-au scurs de la divorţul său de Prinţul Andrew. Şi, cum cei doi se poartă din nou ca soţ şi soţie, se bucură să fie din nou în graţiile Palatului.

Astfel, Fergie, acum în vârstă de 63 de ani, va bifa o nouă apariție publică alături de fostul ei soț căzut în dizgrație, în timpul tradiționalei plimbări din dimineața de Crăciun către biserica St. Mary Magdalene. Asta după ce, anterior, Familia Regală i-a interzis lui Fergie să mai participe la slujba de Crăciun alături de familie, după despărțirea lor în 1992.

O sursă de la Sandringham a declarat pentru "The Sun": "Când s-a despărțit de Andrew, Sarah nu a fost niciodată primită la ajunul și ziua de Crăciun în familie, cât timp Philip și Regina erau în viață. Timp de 30 de ani, ea obișnuia să ia cina de Crăciun de una singură. Dar lucrurile se fac altfel acum". Dacă Fergie va alege să accepte invitația, ea se va alătura Familiei Regale pentru a face schimb de cadouri în Camera Albă de la Sandringham, după care cu toţii vor lua masa îmbrăcaţi elegant, ca de dineu.

În ceea ce-l priveşte pe Andrew, acuzat de pedofilie şi pedepsit cu retragerea titlurilor şi beneficiilor, o sursă de la Sandringham a declarat pentru "The Sun": "Lui Andrew i s-a interzis să participe la viața publică, dar nu poți să-i interzici Crăciunul în familie. Personalul de la Sandringham a fost însărcinat să pregătească Wood Farm pentru întreaga familie York" - înţelegându-se prin asta că vor fi prezente şi fiicele celor doi, Prinţesa Beatrice şi Prinţesa Eugenie, împreună cu familiile lor.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}