Sarah Ferguson va participa la gala premiilor Oscar?

8 martie, 2023

Potrivit presei britanice, Ducesa de York a fost contactată pentru a participa la cea de-a 95-a ediție a premiilor Oscar, care va avea loc pe 13 martie 2023. Fosta soție a Prințului Andrew ar putea chiar să prezinte una dintre celebrele statuete de aur.

Sarah Ferguson   Instagram jpg

Oare prietenia ei strânsă cu Lisa Marie Presley, care a murit pe 12 ianuarie anul acesta, ar putea avea legătură cu acest lucru? Nu putem exclude și această posibilitate. Cert e că legăturile Ducesei de York cu lumea starurilor pare foarte solidă, de vreme ce, între timp, Sarah Ferguson, care se află în plin turneu de promovare a celei mai recente cărți a sa, A Most Intriguing Lady, ar fi în discuții pentru a participa la cea de-a 95-a ceremonie de decernare a premiilor Oscar - care va avea loc la Dolby Theatre din Los Angeles, în noaptea de duminică 12 spre luni 13 martie 2023.

Sarah Ferguson, la înmormântarea Lisei Marie Presley
Sarah Ferguson, la înmormântarea Lisei Marie Presley

"Au existat discuții cu privire la participarea Ducesei și acum se pare că se va întâmpla", a declarat unul dintre prietenii ei apropiați pentru tabloidul "The Sun". Faptul că Sarah Ferguson a venit la înmormântarea prietena ei și chiar a luat cuvântul în cadrul acesteia le-ar fi dat idei unor organizatori ai galei Oscarurilor.

Ducesa de York, pe scena galei Premiilor Oscar

Se zvonește că Ducesa de York ar putea chiar să prezinte un premiu. Cui? Pentru ce? Nimeni nu știe încă. Dar, în cele din urmă, dacă prietenia sa cu familia Presley este principalul motiv al venirii sale, Sarah Ferguson ar putea să îi înmâneze o statuetă de aur lui Austin Butler, care este acum aproape sigur că va câștiga premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea magistrală a Regelui Rock’n’roll-ului, în filmul biografic "Elvis", realizat de Baz Luhrman. Filmul a fost nominalizat la opt categorii, inclusiv la cea mai bună imagine.

Sarah Ferguson și Lisa Marie Presley
Sarah Ferguson și Lisa Marie Presley

De altfel, actorul în vârstă de 31 de ani a fost premiat la ultima ediție a Globurilor de Aur, o ceremonie considerată a fi anticamera premiilor Oscar, care a fost și ultima apariție publică a Lisei Marie Presley... Dacă se va întâmpla asta, apariția mamei prințeselor Eugenie și Beatrice ar fi o premieră pentru un "membru" al familiei regale britanice.

Deși este divorțată de Prințul Andrew, extravaganta roșcată de 61 de ani a recâștigat treptat inimile familiei Windsor, și în special pe cele ale Reginei Elisabeta a II-a, de care a devenit o apropiată. Atât de mult încât astăzi se ocupă de câinii Corgi atât de dragi răposatei lor stăpâne.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg