Schimbare radicală în relația lui Catherine cu Camilla. Ce s-a întâmplat după Încoronare?

8 mai, 2023

Relația celor două membre ale Familiei Regale nu va mai fi aceeași ca până acum, iar soția Prințului William nu are încotro.

Commonwealth, familia regala (4) jpg

De când a intrat în Familia Regală, Kate Middleton a încercat să aibă o relație cordială cu Camilla Parker Bowles, în ciuda animozității resimțită și acum din partea Prințului William din cauza trecutului scandalos, atât de dureros pentru mama lui, regretata Prințesă Diana. De altfel, și Charles a tot încercat, de-a lungul anilor, să aplaneze conflictul dintre aleasa lui și băieții săi și să-i facă pe toți din familie să îi accepte alegerea. Iar acum, că iubirea vieții lui, Camilla, are parte și de legitimarea conferită de încoronare, cu atât mai mult toți cei din Firmă trebuie să-i arate acesteia respectul cuvenit.

Dacă, după căsătoria cu Charles din aprilie 2005, Camilla Parker Bowles devenea Ducesă de Cornwall, după moartea suveranei Elisabeta a II-a ea a devenit Regină consoartă. Cumva, însă, Camilla l-a convins pe Charles să dea un decret prin care sintagma „consoartă“ să fie scoasă, astfel că, de la încoronarea sa din 6 mai, este cunoscută, simplu, drept Regina Camilla. Și iată cum, de la „nou-venita“ în familie, care era nevoită să le facă tuturor reverențe și să stea tăcută, la locul ei, acum Camilla îi are pe toți... la picioarele ei. La propriu!

Căci, odată cu încoronarea sa, s-a inversat și relația dintre ea și restul membrilor Familiei Regale, la fel și regulile de salut și de raportare la noul ei statut. Prin urmare, îi convine sau nu, Prințesa de Wales nu o va mai saluta pe Regina Camilla cu o încuviințare din cap, ci cu o reverență, ea situându-se acum ierarhic sub Camilla. 

O situație cu care se confruntă acum și Prințul William, care se va vedea nevoit, pentru prima oară, să-i facă plecăciuni tocmai femeii care a făcut-o să sufere atâția ani pe mama lui, Prințesa Diana. Iar acest lucru se va schimba doar odată cu urcarea lui pe tron, când va deveni Regele William al V-lea.

Cum, însă, mai e mult până atunci, ne așteptăm să vedem câteva reverențe și plecăciuni de acest fel în fața Reginei Camilla.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg