Secretul de frumuseţe al lui Kate Middleton. Datorită acestui truc, Ducesa de Cambridge are mereu faţa luminoasă. Este accesibil oricui şi foarte sănătos!

19 aprilie, 2021
5 kate middleton foto intro jpg jpeg

O lume întreagă a admirat eleganţa lui Kate Middleton la înmormântarea Prinţului Philip. La aproape 40 de ani, Ducesa de Cambridge arată impecabil, graţie unei frumuseţi native, dar şi unor trucuri de beauty. Deşi nu a vorbit niciodată despre acest lucru, la Palatul Buckingham se află totul. Iată produsul preferat de îngrijire al lui Kate! 

Fotografiile cu Ducesa de Cambridge la înmormântarea Prinţului Philip au făcut înconjurul planetei. Părea desprinsă dintr-un film. Înaltă, extrem de demnă şi de elegantă în negru, Kate Middleton a arătat că are clasă. 

Deşi Kate nu vorbeşte niciodată despre secretele ei de frumuseţe, la Palatul Buckingham pereţii sunt extrem de subţiri, aşa că regimul său de beauty a devenit public. Mai mult, se pare că produsele şi trucurile pe care le aplică pentru a arăta impecabil nici măcar nu sunt foarte costisitoare.

Te-ai întrebat vreodată de ce Kate Middleton are mereu chipul luminos în fotografii? Iar aici nu vorbim doar despre machiaj, care în cazul ei e mereu discret, axat pe nuanţe naturale.

Conform unor surse din anturajul Ducesei, citate de US Weekly, din regimul zilnic de frumuseţe al acesteia nu lipseşte niciodată uleiul de măceşe. Se pare că soţia Prinţului William este foarte încântată de luminozitatea pe care o conferă tenului. Acizii graşi, bogaţi în proteine, alături de vitaminele A şi C, fac din uleiul de măceşe un aliat ideal pentru a obţine o piele hidratată şi luminoasă. Mai mult, uleiul bogat în antioxidanţi atenuează cicatricile.

Conform dermatologilor, uleiul de măceşe poate fi combinat cu SPF-ul nostru normal pentru ca razele UVA să aibă un efect mai puţin distrugător asupra colagenului din piele.

 Foto: profimediaRecente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}