Şi Ivanka Trump a fost la nunta iordaniană şi a legat-o de o vacanţă în Grecia

4 iunie, 2023

Printre cei 2000 de invitaţi ai Prinţului Moştenitor Hussein s-au aflat şi fiica şi ginerele lui Donald Trump.

Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia   Instagram jpg

Deși Ivanka Trump a fost "alungată" din înalta societate new-yorkeză, după ce a făcut parte activă din guvernul tatălui ei, Donald Trump, ceea ce i-a făcut pe prietenii ei să-i întoarcă spatele, fosta consilieră de la Casa Albă rămâne binevenită în cele mai înalte cercuri ale regalității mondiale.

De fapt, prezenţa ei şi a soţului său, afaceristul evreu Jared Kushner, a fost printre cele mai neaşteptate de la nunta din Iordania, cea a Prinţului Moştenitor Hussein cu Rajwa al Saif. Dar, ca de-obicei, fiica fostului preşedinte american a făcut senzaţie cu apariţia sa, alegând o ţinută rafinată de culoare bleu, o creaţie a designerului australial Alex Perry, iar Jared arătând atât de distins (dar şi de american!) în smokingul său purtat la cămaşă şi cravată albă.

Ce e şi mai interesant este că, la evenimentul anului de la Amman, Ivanka Trump a fost surprinsă în timp ce discuta cu Prințul William, ea dominând cea mai mare parte a conversaţiei. Întâlnirea lor a avut loc în timpul unei pauze în programul tradițional al nunților regale din Iordania. Faptul că și-au făcut timp să "recupereze" nu este surprinzător, deoarece nu este prima dată când se întâlnesc - în timpul unei călătorii în Marea Britanie, în 2019, ea a vizitat Familia Regală, alături de tatăl ei.

Popas în Grecia

Înainte de-a ajunge în Iordania, Ivanka Trump şi Jared Kushner au făcut o escală turistică în Grecia, unde au profitat că sunt doar ei doi, fără copii, şi s-au plimbat prin Atena şi împrejurimile ei.

"În timpul pandemiei am recitit "Odiseea" și m-am îndrăgostit din nou de poemul epic al lui Homer (mi-a plăcut traducerea lui Robert Fitzgerald). Mersul pe urmele lui Odiseu în ultimele zile a fost o experiență extraordinară - ruinele antice și peisajele mitice au prins viață în fața ochilor mei, în timp ce exploram această țară care îți taie respirația. Mulțumesc, Grecia, pentru că ai adus Odiseea la viață în cel mai încântător mod posibil. În cinstea unor noi aventuri și a îmbrățișării spiritului lui Odiseu din noi toți!", a notat Ivanka Trump alături de câteva instantanee splendide de pe tărâmurile elene.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Regele Charles și Regina Camilla au aterizat la Sydney, Profimedia (2) jpg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto Istagram png
Regele Mohammed al Marocului și fiul său, Prințul Moștenitor Mulay Al Hassan  Casa Regală marocană jpg
Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg