Şi Ivanka Trump a fost la nunta iordaniană şi a legat-o de o vacanţă în Grecia

4 iunie, 2023

Printre cei 2000 de invitaţi ai Prinţului Moştenitor Hussein s-au aflat şi fiica şi ginerele lui Donald Trump.

Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia   Instagram jpg

Deși Ivanka Trump a fost "alungată" din înalta societate new-yorkeză, după ce a făcut parte activă din guvernul tatălui ei, Donald Trump, ceea ce i-a făcut pe prietenii ei să-i întoarcă spatele, fosta consilieră de la Casa Albă rămâne binevenită în cele mai înalte cercuri ale regalității mondiale.

De fapt, prezenţa ei şi a soţului său, afaceristul evreu Jared Kushner, a fost printre cele mai neaşteptate de la nunta din Iordania, cea a Prinţului Moştenitor Hussein cu Rajwa al Saif. Dar, ca de-obicei, fiica fostului preşedinte american a făcut senzaţie cu apariţia sa, alegând o ţinută rafinată de culoare bleu, o creaţie a designerului australial Alex Perry, iar Jared arătând atât de distins (dar şi de american!) în smokingul său purtat la cămaşă şi cravată albă.

Ce e şi mai interesant este că, la evenimentul anului de la Amman, Ivanka Trump a fost surprinsă în timp ce discuta cu Prințul William, ea dominând cea mai mare parte a conversaţiei. Întâlnirea lor a avut loc în timpul unei pauze în programul tradițional al nunților regale din Iordania. Faptul că și-au făcut timp să "recupereze" nu este surprinzător, deoarece nu este prima dată când se întâlnesc - în timpul unei călătorii în Marea Britanie, în 2019, ea a vizitat Familia Regală, alături de tatăl ei.

Popas în Grecia

Înainte de-a ajunge în Iordania, Ivanka Trump şi Jared Kushner au făcut o escală turistică în Grecia, unde au profitat că sunt doar ei doi, fără copii, şi s-au plimbat prin Atena şi împrejurimile ei.

"În timpul pandemiei am recitit "Odiseea" și m-am îndrăgostit din nou de poemul epic al lui Homer (mi-a plăcut traducerea lui Robert Fitzgerald). Mersul pe urmele lui Odiseu în ultimele zile a fost o experiență extraordinară - ruinele antice și peisajele mitice au prins viață în fața ochilor mei, în timp ce exploram această țară care îți taie respirația. Mulțumesc, Grecia, pentru că ai adus Odiseea la viață în cel mai încântător mod posibil. În cinstea unor noi aventuri și a îmbrățișării spiritului lui Odiseu din noi toți!", a notat Ivanka Trump alături de câteva instantanee splendide de pe tărâmurile elene.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg