Și Margaretei îi plac culorile tari! Ce bine o prinde fuchsia pe fiica Regelui Mihai!

19 mai, 2023

Pe modelul mai tinerelor suverane europene, și Margareta a României adoptă ținute vesele, în nuanțe vibrante.

Majestatea Sa Margareta in costum fuchsia la serata de la Palatul Elisabeta mai 2023   Daniel Angelescu (10) jpg

Custodele Coroanei ne oferă, tot mai des de la o vreme, ocazii s-o vedem în prim-plan, la diverse evenimente ale Casei Regale române ori ca urmare a unor invitații primite din partea oficialităților sau a altor Familii Regale.

După ce am admirat-o strălucind la festivitățile de la Londra prilejuite de Încoronarea Regelui Charles al III-lea (vărul său), la evenimentele sărbătorești ale Ziua Regalității Române (10 mai) și la serata aniversară a Fundației Regale Margareta, o regăsim pe Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta, ca gazdă nobilă a unui alt happening regal. De data aceasta, reședința regală din București a primit oaspeți din țara vecină, la seara dedicată Republicii Moldova, la care Majestatea Sa Custodele Coroanei a invitat reprezentanți din toate domeniile, de toate profesiile, de toate vârstele și din toate confesiunile care trăiesc în țara-soră.

Majestatea Sa Margareta in costum fuchsia la serata de la Palatul Elisabeta mai 2023   Daniel Angelescu (8) jpg

A fost, de asemenea, o ocazie pentru a afirma sprijinul Coroanei Române acordat aspirațiilor Republicii Moldova pentru integrarea în Uniunea Europeană și pentru construirea unui viitor stabil, prosper, liber și democratic pentru generațiile care vor urma. La eveniment au luat parte și Principele Consort Radu și Principesa Sofia, sora mai mică a Majestății Sale Margareta - pe care ne-am bucurat s-o revedem bine și zâmbitoare după accidentul de luni, în urma căruia a suferit un atac de panică.

Custodele Coroanei și-a făcut apariția în fața celor 500 de invitați într-un deux-pièces cu fustă, într-o puternică nuanță de fuchsia, cu bluză asortată, geantă plic în aceeași nuanță și pantofi din piele întoarsă nude. Accesorizarea simplă, cu perle, a fost touch-ul nobil de care avea nevoie această ținută care, efectiv, i-a complimentat Majestății Sale trăsăturile și nuanța părului.

Ne bucurăm s-o vedem pe fiica Regelui Mihai atât de activă, de implicată, dar și de elegantă și de preocupată de imaginea sa și, mai ales, atât de deschisă la trenduri, chiar dacă garderoba sa rămâne, în mare parte, foarte clasică. 

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg