Și Margaretei îi plac culorile tari! Ce bine o prinde fuchsia pe fiica Regelui Mihai!

19 mai, 2023

Pe modelul mai tinerelor suverane europene, și Margareta a României adoptă ținute vesele, în nuanțe vibrante.

Majestatea Sa Margareta in costum fuchsia la serata de la Palatul Elisabeta mai 2023  Daniel Angelescu (10) jpg

Custodele Coroanei ne oferă, tot mai des de la o vreme, ocazii s-o vedem în prim-plan, la diverse evenimente ale Casei Regale române ori ca urmare a unor invitații primite din partea oficialităților sau a altor Familii Regale.

După ce am admirat-o strălucind la festivitățile de la Londra prilejuite de Încoronarea Regelui Charles al III-lea (vărul său), la evenimentele sărbătorești ale Ziua Regalității Române (10 mai) și la serata aniversară a Fundației Regale Margareta, o regăsim pe Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta, ca gazdă nobilă a unui alt happening regal. De data aceasta, reședința regală din București a primit oaspeți din țara vecină, la seara dedicată Republicii Moldova, la care Majestatea Sa Custodele Coroanei a invitat reprezentanți din toate domeniile, de toate profesiile, de toate vârstele și din toate confesiunile care trăiesc în țara-soră.

Majestatea Sa Margareta in costum fuchsia la serata de la Palatul Elisabeta mai 2023  Daniel Angelescu (8) jpg

A fost, de asemenea, o ocazie pentru a afirma sprijinul Coroanei Române acordat aspirațiilor Republicii Moldova pentru integrarea în Uniunea Europeană și pentru construirea unui viitor stabil, prosper, liber și democratic pentru generațiile care vor urma. La eveniment au luat parte și Principele Consort Radu și Principesa Sofia, sora mai mică a Majestății Sale Margareta - pe care ne-am bucurat s-o revedem bine și zâmbitoare după accidentul de luni, în urma căruia a suferit un atac de panică.

Custodele Coroanei și-a făcut apariția în fața celor 500 de invitați într-un deux-pièces cu fustă, într-o puternică nuanță de fuchsia, cu bluză asortată, geantă plic în aceeași nuanță și pantofi din piele întoarsă nude. Accesorizarea simplă, cu perle, a fost touch-ul nobil de care avea nevoie această ținută care, efectiv, i-a complimentat Majestății Sale trăsăturile și nuanța părului.

Ne bucurăm s-o vedem pe fiica Regelui Mihai atât de activă, de implicată, dar și de elegantă și de preocupată de imaginea sa și, mai ales, atât de deschisă la trenduri, chiar dacă garderoba sa rămâne, în mare parte, foarte clasică. 

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății SaleRecente pe Ok! Magazine

regele charles (12) jpg
kate william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna  pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret foto  GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George  Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg  Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI  Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle  profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla sursa  GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg