Şi prinţii ajung la cratiţă! Cu ce îşi răsfaţă Nicolae al României soţia însărcinată?

21 februarie, 2022
1 principele nicolae al romaniei la cratita reteta de risotto 1 jpg jpeg

Nepotul Regelui Mihai a gătit în weekend un preparat pe care îl pregătea şi când locuia singur, în Anglia.

Surpriză, surpriză! Nicolae al României (36) nu este doar un bun ciclist şi un bun promter al sportului, educaţiei, ecologiei şi implicării sociale în rândul tinerilor, ci şi găteşte! Şi, din imaginile postate online, pare că o face chiar bine.

Adevărul e că, văzându-l mai mereu fie la costum, în cele mai serioase şi selecte anturaje, fie în echipament sportiv, ca voluntar în proiecte ca "Mai mult Verde”, „Tăşuleasa Social” şi "Via Transilvanica" ori ca iniţiator al "Romanian Excellence in Art, Culture and Heritage" şi "Codrii de mâine", n-ai spune că Nicolae al României a intrat vreodată într-o bucătărie pentru a-şi face mai mult de un ou prăjit şi un ceai.

stanga
dreapta
2 principele nicolae al romaniei la cratita reteta de risotto 1 jpg jpeg
3 principele nicolae al romaniei la cratita reteta de risotto 2 jpg jpeg
4 principele nicolae al romaniei la cratita reteta de risotto 3 jpg jpeg
5 principele nicolae al romaniei la cratita reteta de risotto 4 jpg jpeg
6 principele nicolae al romaniei sotia sa alinaa de roumanie insarcinata a doua oara masa 1 jpg jpeg
7 principele nicolae al romaniei sotia sa alinaa de roumanie insarcinata a doua oara masa 2 jpg jpeg
8 principele nicolae al romaniei sotia sa alinaa de roumanie insarcinata a doua oara masa 3 jpg jpeg

Dar, înainte de-a ajunge în România şi de-a fi luat sub aripa protectoare de Regele Mihai, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu, care ar fi vrut să-l formeze drept moştenitor al Casei Regale, Nicholas Medforth-Mills, pe numele său din buletin, a fost un tânăr ca oricare altul, crescut şi şcolit în Anglia. Şi credem că fix în anii studenţiei, când a fost nevoit să-şi gătească singur, a deprins şi câteva reţete, care acum îi ies perfect.

5 principele nicolae al romaniei la cratita reteta de risotto 4 jpg jpeg

, scrie Nicolae al României într-o postare online, în care nu doar că-l vedem gătind, ci şi oferind reţeta sa pentru 4 porţii:

Cum era de aşteptat, o astfel de postare a primit mii de aprecieri şi de mesaje, printre ele aflându-se şi unul din partea nepotului fostului bucătar al Regelui Mihai: "Alteţă, dacă sunteţi pasionat de gătit, aş putea să vă pun la dispoziţie retete culinare de la bunicul meu, care a fost bucătar al Majestatii Sale! Ar fi o onoare ptr mine şi o mare bucurie! Eu nu ştiu cum sa va contactez în privat, dar Dumneavoastră o puteţi face oricând!".

7 principele nicolae al romaniei sotia sa alinaa de roumanie insarcinata a doua oara masa 2 jpg jpeg

Născut în Elveţia, fostul principe Nicolae a ajuns prima oară în România în 1992, când avea şapte ani, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948. Nicolae al României este căsătorit cu Alina-Maria Binder din septembrie 2018 şi a devenit tată în noiembrie 2020, când s-a născut fetiţa sa, Maria-Alexandra. Peste câteva luni, soţia sa va naşte încă o fetiţă. Din relaţia cu Nicoleta Cârjan, Nicolae mai are o fiică, pe Iris Anna, născută în februarie 2016.

FOTO: pagina oficială