Soţia lui Nicolae al României şi-a etalat silueta într-o rochie de inspiraţie VIP

21 noiembrie, 2022

Pentru prima dată de la botezul băieţelului lor, Alina-Maria de Roumanie a fost văzută la o petrecere din weekend.

Alina Maria si Nicolae al Romaniei la o petrecere la Hanu lui Manuc   pagina oficiala (5) jpg

La şapte luni de când l-a adus pe lume pe unicul strănepot de sex masculin al Regelui Mihai, micuţul  soţia fostului Principe Nicolae uimeşte, din nou, cu talia ei suplă. Alina-Maria de Roumanie a revenit la dimensiunile pe care le avea înainte de cea de-a doua sarcină, pe care le-a etalat la o petrecere la care au participat weekendul trecut.

Invitaţi să ia parte la un eveniment care a avut loc în Centrul Vechi, la Restaurantul Hanu' lui Manuc, Nicolae şi Alina-Maria al României şi-au lăsat copiii acasă şi au petrecut ca atunci când erau în luna de miere. Apariţia foarte elegantă a celor doi a făcut impresie asupra celorlalţi invitaţi, mai cu seamă că cei doi n-au stat retraşi la vreo masă, ci au ieşit pe ringul de dans şi s-au lăsat pradă muzicii.

Îmbrăcaţi amândoi într-un duo clasic de alb şi negru, cei doi au părut cea mai elegantă pereche de la eveniment. De altfel, dacă suntem puţin atenţi la ţinuta aleasă de Alina-Marie, observăm cu acel bolero-şal alb, prins peste rochie, simulează o fundă - model care aduce bine cu două rochii celebre de cocktail: una purtată de Marilyn Monroe în anii '50, iar cealaltă purtată de Julia Roberts în filmul "Mystic Pizza". Preluat şi reinterpretat în multiple moduri, modelul este un clasic în modă şi nu ai cum să dai greş cu el, mai ales la o ţinută de seară. Alina-Maria a purtat un model adaptat, cu corset şi fustă lungă dreaptă, care i-a dat un aer statuar.

rochia neagra cu funda alba jpg

Tot un model similar, ce-i drept nu cu fundă, dar la fel de spectaculos, a purtat şi Catherine Middleton vara aceasta, la premiera londoneză a filmului "Top Gun", când Tom Cruise i-a oferit mâna lui s-o ajute să urce treptele.  

kate middleton 4 jpg

FOTO: pagina oficială, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

camilla - charles
meghan și  harry
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   Getty jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Meghan jpg
diana - charles
Prințesa Diana, Prințul Harry  sursa   GettyImages jpg
charles  camilla19 jpg
Colaj Kate Middleton jpg
regina-  camilla - charles
Meghan și Doria Markle, Getty jpg