"Soţul meu plănuieşte să mor într-un accident de maşină!". Cum a fost investigat Charles de poliţie pentru plănuirea morţii Prinţesei Diana?

21 iunie, 2021
1 printesa diana relatie cu regina 1 jpg jpeg

Multe s-au scris despre mariajul Prinţului Charles cu Lady Diana, însă nimeni nu s-a gândit vreodată să-l acuze pe moştenitorul coroanei de moartea fostei soţii.

De fapt, Prinţul Charles a fost investigat de poliţia britanică ca urmare a apariţiei unor suspiciuni că acesta ar fi complotat s-o omoare pe Diana. Acesta a fost citat ca martor în 2005, în timpul unei investigaţii care a durat trei ani , după decesul prinţesei în anul 1997, într-un accident din Paris. Acesta a trebuit să răspundă legat de o notă de mână pe care Diana a scris-o în anul 1995, în care prinţesa prezicea că va muri cu răni serioase la cap, astfel încât Charles să fie liber să se căsătorească cu fosta bonă a copiilor, Tiggy Legge-Bourke, pe care Diana a bănuit-o că ar fi avut o legătură cu fostul ei soţ.

4 diana19 jpg jpeg

"Soţul meu plănuieşte un accident cu maşina mea. Defecţiune la frână şi leziuni grave la cap pentru a-i face calea liberă să se căsătorească cu Tiggy. Camilla nu este altceva decât o momeală, aşa că noi toţi suntem folosiţi de Charles în toate sensurile cuvântului”, scria în acest bileţel pe care Diana i l-a înmânat majordomului ei, Paul Burrell.

stanga
dreapta
4 diana19 jpg jpeg
9 accident auto lady di jpg jpeg
7 lady di si fiii jpg jpeg
1 printesa diana relatie cu regina 1 jpg jpeg

În 2003, această notă a fost publicată în ziarul The Mirror, dar Charles a declarat că n-a ştiut niciodată de existenţa ei. În ciuda acuzaţiilor făcute de Diana, fostul ei soţ a fost investigat în calitate de martor şi nu de suspect.

Cu toate acestea, detectivii de la Scotland Yard au declarat că n-au găsit nicio altă dovadă care să susţină acuzaţiile din nota de mână a Dianei. În plus, şi acuzaţiile conform cărora Charles ar fi avut o aventură cu bona celor doi fii ai lui s-au dovedit, în timp, a fi false.Recente pe Ok! Magazine

meghan archie jpg
kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg