Starul din ”Totul despre sex” premiat de Regina Camilla, în cadrul unei recepții la Palat

17 noiembrie, 2022
Mikhail Baryshnikov premiat de Regina Camilla, Getty (2) jpg

Regina Camilla l-a cunoscut pe ”Rus”. L-a premiat pe regele dansului și starul serialului ”Totul despre sex” Mikhail Baryshnikov, în cadrul unei recepții la Palat.

Mikhail Baryshnikov a primit Premiul Încoronării Reginei Elisabeta a II-a pentru toată contribuția sa adusă baletului și marii lumi a dansului.

Actorul și dansatorul cunoscut publicului larg pentru rolul său din ”Totul despre sex” a vizitat Palatul Buckingham miercuri, pentru a primi un prestigios premiu, înmânat prima dată de Regina Elisabeta a II-a.

Este un eveniment foarte important pentru Camilla, care bifează astfel prima recepție pe care o găzduiește singură. Regina consoartă în vârstă de 75 de ani și-a făcut astfel debutul la Palatul Buckingham. Este prima recepție de care se ocupă singură, de când Charles a devenit noul rege al Marii Britanii.

Legendarul balerin Mikhail Baryshnikov a jucat rolul iubitului rus al lui Carrie Bradshaw, Aleksandr Petrovsky, în ”Totul despre sex”. Însă acum el a fost premiat de Academia Regală de Dans, cu cea mai înaltă distincție, Premiul Încoronării Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Camilla a fost foarte atentă la detalii, drept pentru care, cu această ocazie, a purtat în piept o broșă cu o balerină.

Mai mult, regina consoartă l-a felicitat pe Mikhail Baryshnikov și i-a transmis: ”Este o onoare să vă înmânez premiul. Nimeni nu-l merită mai mult ca dv.”

Mikhail Baryshnikov a declarat ulterior publicației People: ”Este o experiență formidabilă! Mă uitam mereu cu admirație la acest premiu, iar acum să am această ocazie, în aceste momente... este incredibil. Și o onoare s-o cunosc pe Maiestatea Sa.”

Mai mult, Mikhail Baryshnikov a subliniat un aspect foarte important și puțin cunoscut: ”Este una de-a noastră: dansatoare.” Ei bine, da. Camilla a dezvăluit în trecut că a urmat lecții de balet.

Regina Consoartă va fi încoronată alături de Regele Charles pe 6 mai 2023, la Westminster Abbey. Pe britanici îi așteaptă în acea perioadă un weekend de sărbătoare. Inclusiv ziua de luni va fi liberă. 

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg