Ştiai că mâncarea Reginei e radiografiată înainte de a-i fi servită? Fostul ei chef, despre măsurile de securitate de la cel mai înalt nivel

19 noiembrie, 2021
1 fotojet jpg jpeg

Un chef regal ne serveşte cele mai apetisante secrete despre cum este să-i găteşti Reginei Marii Britanii. Graham Tinsley, care a gătit pentru Majestatea Sa de numeroase ori, susţine că trebuia să radiografieze preparatele Elisabetei a II-a înainte de a-i fi servite la cinele de stat.

Cheful irlandez a făcut uimitoarea declaraţie în timpul unui interviu oferit celor de la revista Hello!, săptămâna aceasta. Acesta susţine că măsurile de securitate sunt foarte stricte când vine vorba de întrunirile Reginei cu alte personalităţi de cel mai înalt rang.

“Dacă preparam mâncarea doar pentru familia regală, nu simţeam atât de puternic protocolul de securitate. Lucrurile se schimbau, însă, atunci când erau prezenţi la masă preşedinţi de stat. Atunci măsurile erau extrem de stricte”, a dezvăluit Tinsley.  

“Dacă asiguram mâncarea pentru un banchet la care erau prezenţi preşedinţi de ţară, toată lumea din echipă trebuia să ne întâlnim la un sediu de poliţie, de unde eram preluaţi cu motocicleta şi duşi la castel”, a adăugat acesta.

“Pentru banchetele de la cel mai înalt nivel, trebuia să scoatem toată mâncarea, toate containerele, cuţitele şi tot echipamentul nostru din bucătărie şi să le trecem printr-un aparat de cu raze X. Le radiografiau!”, a conchis acesta.

The Post a publicat, în 2017, că Regina preferă preparatele simple, făcute din ingredinte locale. Conform British Heritage, monarhul de 95 de ani îşi începe ziua cu o ceaşcă de ceai Earl Grey, pe care o savurează înainte de-a consuma un bol de cereale Special K, la micul dejun.

Prânzul şi cina contau în peşte sau carne de pui la grătar, dar există şi zile în care Regina Marii Britanii preferă o friptură. În ceea ce priveşte băutura, Majestatea Sa apreciază cel mai mult gustul unui cocktail făcut din gin şi aperitivul Dubonnet. 

Foto - Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex  GettyImages 1245285993 jpg
camilla- meghan- charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia  pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse  profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry  profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum foto  GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia  GettyImages 1241981523 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}