Suferin┼úa necontenit─â a Prin┼úesei Charlene: ÔÇŁEste epuizat─â fizic ┼či emo┼úionalÔÇŁ

21 februarie, 2022
1 profimedia 0483693764 jpg jpeg

Soarta Prinţesei Charlene s-a schimbat dramatic în ultimul an. După o lungă perioadă în care a rămas în Africa natală, din considerente de sănătate, tot nu poate fi alături de familie.

Se pare c─â prin┼úesa ar fi contractat o infec┼úie grav─â a sinusurilor ├«n timpul unei c─âl─âtorii, lucru care a necesitat mai apoi interven┼úie chirurgical─â ┼či nu i-a permis s─â zboare ├«napoi acas─â.

Dup─â 10 luni c├ót a stat ├«n Africa, Charlene a revenit ├«n Europa, ├«ns─â nu a putut rezista prea mult acas─â. Copiii s─âi ├«i duc dorul, iar Prin┼úul Albert de Monaco nu mai ┼čtie ce s─â fac─â. C─âci Prin┼úesa nu d─â semne c─â ┼či-ar reveni. Recent, Prin┼úul Albert de Monaco a declarat pentru revista People c─â Charlene, ├«n v├órst─â de 44 de ani, este ÔÇ×evident epuizat─â fizic ┼či emo┼úionalÔÇŁ ┼či c─â nu poate face fa┼ú─â ÔÇ×├«ndatoririlor oficiale, vie┼úii ├«n general sau chiar vie┼úii de familie.ÔÇŁ

stanga
dreapta
1 profimedia 0483693764 jpg jpeg
3 profimedia 0483726998 jpg jpeg
4 profimedia 0483717618 jpg jpeg
5 profimedia 0555461836 jpg jpeg

Nici m─âcar de ziua sa de na┼čtere nu a putut fi al─âturi de familie, de copii. ├Äns─â m─âcar atunci a dat un semn de via┼ú─â. Alte┼úa Sa a postat un material video realizat din fotografii ce o ├«nf─â┼úi┼čeaz─â pe Charlene Grimaldi al─âturi de so┼úul ei, de cei doi copii ├«n v├órst─â de 7 ani, Jacques ┼či Gabriella, sau de lideri precum Nelson Mandela, Desmond Tutu sau capete ├«ncoronate precum Prin┼úul Harry al Marii Britanii, dar ┼či ├«n ipostaze din cariera ei de ├«not─âtoare de performan┼ú─â, care a participat ┼či la Olimpiad─â. Filmule┼úul a fost postat ini┼úial de Princess Charlene Foundation, ┼či abia apoi redistribuit pe contul de Instagram al prin┼úesei, ├«nso┼úit doar de un emoji inim─â.

Recent, Prin┼úul Albert a declarat Monaco-Matin c─â so┼úia sa este ├«nc─â la recuperare ├«ntr-un centru specializat din afara ┼ú─ârii ┼či e de p─ârere c─â aceasta face progrese ┼či probabil c─â va putea s─â revin─â acas─â ├«ntr-un timp c├ót mai scurt.