Surpriză, surpriză! Camilla va deveni Regină în prezența fostului ei soț!

25 aprilie, 2023

Soția Regelui Charles l-a invitat și pe Andrew Parker Bowles, tatăl celor doi copii ai ei, la ceremonia religioasă din 6 mai.

Andrew Parker Bowles, Getty (3) jpg

Știam despre Camilla că este o femeie îndrăzneață și perseverentă, dar să-l aducă la Încoronare tocmai pe fostul ei soț nu am fi crezut-o în stare!

Pe măsură ce pregătirile pentru evenimentul anului în Regatul Unit au intrat pe ultima sută de metri, tot mai multe detalii ies la iveală. După ce s-a anunțat că Prințul Harry va participa singur la marele eveniment prin care monarhia britanică simbolizează noua eră, acum se știe și că fostul soț al Reginei Camilla, Andrew Parker Bowles, se va afla printre cei 2.000 de invitați care vor fi prezenți la Westminster Abbey din Londra pe 6 mai.

„The Times" a fost cel care a dat vestea neașteptată și surprinzătoare. Regele Charles dorește ca evenimentul să fie scurt, restrâns și în pas cu vremurile, motiv pentru care prezența lui Parker Bowles este atât de frapantă. Totuși, acest lucru arată că pentru Regina consoartă primul ei soț este încă o persoană importantă în viața ei. În plus, nepoții pe care îi au în comun vor fi paji pentru ei la ceremonie.

În urmă cu câteva zile, Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew, a luat cuvântul după ce s-a aflat că nu a fost invitată. Din cauza faptului că nu mai este căsătorită cu Ducele de York, ea nu face parte din Familia Regală.

Andrew Parker Bowles și Camilla s-au căsătorit în 1973 și au doi copii, Tom Parker Bowles și Laura Lopes. Au fost căsătoriți până în 1995 (22 de ani). Apoi el s-a recăsătorit cu Rosemary Pitman în 1996, care a murit în 2010. Din amantă regală, Camilla a devenit soția lui Charles abia în anul 2005.

Un prieten al lui Parker Bowles a declarat pentru „The Times" că regina Camilla și fostul ei soț sunt foarte apropiați și că "iau adesea prânzul împreună, iar el este întotdeauna la dispoziția ei". Și Andrew Parker Bowles a avut o relație în interiorul Familiei Regale, având o idilă de tinerețe cu Prințesa Anne, înainte de a se căsători cu Camilla. Ba chiar el și Anne au rămas prieteni apropiați, fiind sunt adesea văzuți împreună la Royal Ascot. De asemenea, Andrew a fost partenerul de polo al lui Charles al III-lea și au împărtășit pasiunea pentru cursele de cai.

Aceasta va fi a doua încoronare la care este prezent Andrew, întrucât el a luat parte și la încoronarea Elisabetei a II-a, la 2 iunie 1953, când a fost pajul Lordului Simonds, pe atunci Lord Cancelar General, căruia i-a dus coroana. Mama sa a fost o bună prietenă a Ducelui de Norfolk și, întrucât Lordul Cancelar nu avea copii, acesta a sugerat ca Andrew să facă parte din procesiune.

FOTO: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia   Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg