Surpriză, surpriză! Camilla va deveni Regină în prezența fostului ei soț!

25 aprilie, 2023

Soția Regelui Charles l-a invitat și pe Andrew Parker Bowles, tatăl celor doi copii ai ei, la ceremonia religioasă din 6 mai.

Andrew Parker Bowles, Getty (3) jpg

Știam despre Camilla că este o femeie îndrăzneață și perseverentă, dar să-l aducă la Încoronare tocmai pe fostul ei soț nu am fi crezut-o în stare!

Pe măsură ce pregătirile pentru evenimentul anului în Regatul Unit au intrat pe ultima sută de metri, tot mai multe detalii ies la iveală. După ce s-a anunțat că Prințul Harry va participa singur la marele eveniment prin care monarhia britanică simbolizează noua eră, acum se știe și că fostul soț al Reginei Camilla, Andrew Parker Bowles, se va afla printre cei 2.000 de invitați care vor fi prezenți la Westminster Abbey din Londra pe 6 mai.

„The Times" a fost cel care a dat vestea neașteptată și surprinzătoare. Regele Charles dorește ca evenimentul să fie scurt, restrâns și în pas cu vremurile, motiv pentru care prezența lui Parker Bowles este atât de frapantă. Totuși, acest lucru arată că pentru Regina consoartă primul ei soț este încă o persoană importantă în viața ei. În plus, nepoții pe care îi au în comun vor fi paji pentru ei la ceremonie.

În urmă cu câteva zile, Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew, a luat cuvântul după ce s-a aflat că nu a fost invitată. Din cauza faptului că nu mai este căsătorită cu Ducele de York, ea nu face parte din Familia Regală.

Andrew Parker Bowles și Camilla s-au căsătorit în 1973 și au doi copii, Tom Parker Bowles și Laura Lopes. Au fost căsătoriți până în 1995 (22 de ani). Apoi el s-a recăsătorit cu Rosemary Pitman în 1996, care a murit în 2010. Din amantă regală, Camilla a devenit soția lui Charles abia în anul 2005.

Un prieten al lui Parker Bowles a declarat pentru „The Times" că regina Camilla și fostul ei soț sunt foarte apropiați și că "iau adesea prânzul împreună, iar el este întotdeauna la dispoziția ei". Și Andrew Parker Bowles a avut o relație în interiorul Familiei Regale, având o idilă de tinerețe cu Prințesa Anne, înainte de a se căsători cu Camilla. Ba chiar el și Anne au rămas prieteni apropiați, fiind sunt adesea văzuți împreună la Royal Ascot. De asemenea, Andrew a fost partenerul de polo al lui Charles al III-lea și au împărtășit pasiunea pentru cursele de cai.

Aceasta va fi a doua încoronare la care este prezent Andrew, întrucât el a luat parte și la încoronarea Elisabetei a II-a, la 2 iunie 1953, când a fost pajul Lordului Simonds, pe atunci Lord Cancelar General, căruia i-a dus coroana. Mama sa a fost o bună prietenă a Ducelui de Norfolk și, întrucât Lordul Cancelar nu avea copii, acesta a sugerat ca Andrew să facă parte din procesiune.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg