Tablou de familie regală. Prinţul Charles, fotografiat alături de cei trei nepoţi la 70 de ani

14 noiembrie, 2018
1 prince charles family picture t jpg jpeg

Azi este o zi istorică! Prinţul Charles, moştenitorul Coroanei Britanice, împlineşte onorabila vârsta de 70 de ani. Şi cum însemnătatea e una mare, momentul a fost marcat printr-o serie de portrete oficiale.

image

În cele mai recente fotografii eliberate de Clarence House, Prinţul Charles apare în prag aniversar alături de cei trei nepoţi ai lui, respectiv Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, dar şi de fii lui, Harry şi William, alături de consoartele acestora.

image

Fotografiile ni-i arată pe aceştia în grădina reşedinţei prinţului Charles, pe o bancă, având-o pe Ducesa de Cornwall în centru. Într-una dintre fotografii, aceasta apare cu Charlotte în braţe, în timp ce Charles îl ţine pe picioare pe moştenitorul lui, Prinţul George. În plan secund se află Ducesa de Cambridge, cu mezinul Louis în braţe, Prinţul William, dar şi Ducii de Sussex.

Prinţul Charles a devenit, în 1969, oficial recunoscut drept Prinţul de Wales. În prezent, este cel mai în vârstă moştenitor la tron, şi, totodată, cel care a aşteptat cel mai mult pentru a deveni rege. Se zvoneşte că la 95 de ani, Regina Elisabeta are de gând să-l facă prinţ regent pe fiul său.

Charles Philip Arthur George, prinţ de Wales, duce de Cornwall, duce de Rothesay, conte de Carrick, baron de Renfrew, conte de Chester şi prinţ al Scoţiei s-a născut la palatul Buckingham din Londra, pe 14 noiembrie 1948.

Avea patru ani când bunicul lui, regele George al VI-lea, a murit şi mama sa a urcat pe tron, la vârsta de 25 de ani. În anul următor, Charles asista cu bunica, regina Elizabeth, şi mătuşa, regretata prinţesă Margaret, momentul în care Elizabeth era încoronată ca regină a Marii Britanii.



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg