Tablou de familie regală. Prinţul Charles, fotografiat alături de cei trei nepoţi la 70 de ani

14 noiembrie, 2018
1 prince charles family picture t jpg jpeg

Azi este o zi istorică! Prinţul Charles, moştenitorul Coroanei Britanice, împlineşte onorabila vârsta de 70 de ani. Şi cum însemnătatea e una mare, momentul a fost marcat printr-o serie de portrete oficiale.

image

În cele mai recente fotografii eliberate de Clarence House, Prinţul Charles apare în prag aniversar alături de cei trei nepoţi ai lui, respectiv Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, dar şi de fii lui, Harry şi William, alături de consoartele acestora.

image

Fotografiile ni-i arată pe aceştia în grădina reşedinţei prinţului Charles, pe o bancă, având-o pe Ducesa de Cornwall în centru. Într-una dintre fotografii, aceasta apare cu Charlotte în braţe, în timp ce Charles îl ţine pe picioare pe moştenitorul lui, Prinţul George. În plan secund se află Ducesa de Cambridge, cu mezinul Louis în braţe, Prinţul William, dar şi Ducii de Sussex.

Prinţul Charles a devenit, în 1969, oficial recunoscut drept Prinţul de Wales. În prezent, este cel mai în vârstă moştenitor la tron, şi, totodată, cel care a aşteptat cel mai mult pentru a deveni rege. Se zvoneşte că la 95 de ani, Regina Elisabeta are de gând să-l facă prinţ regent pe fiul său.

Charles Philip Arthur George, prinţ de Wales, duce de Cornwall, duce de Rothesay, conte de Carrick, baron de Renfrew, conte de Chester şi prinţ al Scoţiei s-a născut la palatul Buckingham din Londra, pe 14 noiembrie 1948.

Avea patru ani când bunicul lui, regele George al VI-lea, a murit şi mama sa a urcat pe tron, la vârsta de 25 de ani. În anul următor, Charles asista cu bunica, regina Elizabeth, şi mătuşa, regretata prinţesă Margaret, momentul în care Elizabeth era încoronată ca regină a Marii Britanii.Recente pe Ok! Magazine

camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle