Thomas Markle, atac fără precedent la adresa ginerelui său, Prinţul Harry. Cum răspunde Palatul Kensington?

10 decembrie, 2018
1 thomas harry jpg jpeg

Nici bine n-a fost uitat scandalul iscat în pragul nunţii regale, că Thomas Markle o cominte din nou! Sătul să fie dat la o parte de fiica sa, bărbatul lansează un atac fără precedent la adresa ginerelui său, Prinţul Harry.

După ce a aflat din presă că va fi bunic, dar şi după nenumărate încercări de a lua legătura cu fiica sa, Thomas Markle a decis să mai acorde un interviu presei, prin care să-şi spună partea de adevăr.

Fără să-şi calculeze prea bine mişcările, Thomas Markle a comis din nou gafa pe care Ducii de Sussex nu i-o vor ierta niciodată: a vorbit public despre ei şi i-a atacat în mod direct. Potrivit spuselor lui, Thomas i-a trimis mai multe mesaje lui Meghan pe telefonul mobil, însă acestea au rămas fără ecou.

Văzând asta, el a încercat să ia legătura cu fiica lui şi prin intermediul foştilor ei reprezentanţi din Los Angeles, trimiţând o scrisoare în care a întrebat de ce este dat la o parte din viaţa fiicei lui, dat fiind faptul că şi regalităţile au fapte regretabile şi tot au fost iertaţi.

image

El a făcut referire la episodul în care Prinţul Harry a apărut complet gol, la piscină, imagini din Las Vegas care care au împânzit presa internaţională în 2012, dar şi la decizia regretabilă a prinţului de a purta un costum de nazist la o petrecere, în 2005.

image

”Eu nu am mers la piscină gol şi nici nu m-am îmbrăcat precum un nazist. Regalităţile n-au avut întotdeauna un comportament ireproşabil.”, a declarat Thomas Markle în speranţa că argumentul i-ar convinge pe Meghan şi Harry să-i răspundă mesajelor disperate.

Din păcate pentru el, Palatul Kensington n-are decât un răspuns: tăcerea! De când a apărut în presa scandalul #ThomasMarkle, Meghan şi Harry au decis să nu adreseze în niciun fel problema, ignorându-l public pe Thomas Markle. Cel mai probabil, şi acest ultim apel al bărbatului în vârstă de 74 de ani va rămâne fără ecou.Recente pe Ok! Magazine

Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
camilla profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg