Tinere┼úea so┼úului Reginei: Cum se elibera Prin┼úul Philip de cutume ┼či datorii regale, la un club secret al b─ârba┼úilor din ├«nalta societate?

9 aprilie, 2021

Ast─âzi, 9 aprilie 2021, inima reginei prime┼čte o puternic─â lovitur─â.

So┼úul ei mult iubit, cel care i-a fost aproape ├«n timpul celor 73 de ani de mariaj ┼či 69 de ani de domnie s-a stins din via┼ú─â. Prin┼úul Philip este cea mai mare figur─â regal─â contemporan─â cu noi care p─âr─âse┼čte aceast─â lume, un eveniment care va r─âscoli cu siguran┼ú─â monarhia britanic─â.

Dar cine a fost Ducele de Edinburgh, so┼úul reginei, tat─âl Prin┼úului Charles ┼či bunicul lui Harry ┼či lui Meghan?

stanga
dreapta
2 regina jpg jpeg
3 gettyimages 3270577 jpg jpeg
1 profimedia 0068033682 jpg jpeg
5 h 01134609 jpg jpeg

Prinţul decedat azi, la vârsta de 99 de ani, a avut un trecut complicat.

regina si filip jpeg

├Äl ┼čtim de la evenimentele oficiale, acolo unde seniorul regal ap─ârea cu un pas ├«n urma suveranei Angliei, afi┼č├ónd acea min─â de membru al familiei regale pentru care datoria fa┼ú─â de Coroan─â este mai important─â dec├ót alte mofturi. 

Cu toate acestea, la ├«nceputul mariajului cu Elisabeta a II-a, Philip a avut momentele lui de r─âzvr─âtire, ┼či aici nu ne referim neap─ârat la acele zvonuri neconfirmate cum c─â acesta ar fi ├«n┼čelat-o pe regin─â.

1 profimedia 0068033682 jpg jpeg

Este vorba despre zilele acestuia de party-animal, undeva ├«n anii 50, c├ónd prin┼úul obi┼čnuia s─â ia o pauz─â de la ├«ndatoririle lui de la palat ┼či s─â se ├«nt├ólneasc─â cu amicii petrec─âre┼úi ca el ├«n a┼ča numitul Club de joi.

├Än fiecare joi, a┼čadar, Philip ┼či o ga┼čc─â de al┼úi b─ârba┼úi din ├«nalta societate birtanic─â se ├«nt├ólneau ├«ntr-o ├«nc─âpere secret─â a unui restaurant din Soho, Londra, pentru ceea ce sem─âna cu o petrecere s─âpt─âm├ónala a burlacilor. ┼×i, la fel ca la o astfel de petrecere, acolo se puteau ├«nt├ómpla multe. B─âutur─â, trabucuri, glume f─âr─â perdea, femei u┼čoare ┼či mondene vesele. Printre membrii acestui club se num─âra ┼či un personaj notoriu pentru britanicii acelor vremuri, Stephen Ward, un artist osteopat, ba┼čca spion sovietic, care f─âcea pe proxenetul ├«n timpul liber (foto jos). 

3 gettyimages 3270577 jpg jpeg

Philip a fost atras în acest club chiar de către secretarul său privat din acele vremuri, locotenentul Michael Parker.

"Parker era folosit, conform zvonurilor din acea vreme, ca intermediar atunci când Philip voia să fie prezentat unei femei frumoase", susţine o sursă citată de The Sun. Acest secretar al prinţului a fost obligat să dezmintă aceste bârfe conform cărora în acel club se ţineau orgii scăldate în alcool, susţinând că nu se petrecea nimic scandalos acolo.

5 h 01134609 jpg jpeg

Scriitorul Miles Kington, un fost membru al acestui club, a făcut, în anul 1996, mărturisiri despre experienţa lui acolo. Acesta susţine că soţul reginei le-a cerut membrilor să nu facă poze, spunându-le următoarele: "Este foarte important ca aceste întâlniri să arate inocent atunci când va fi nevoie". Întrebat la ce se referă, Philip ar fi spus: "Când îmi vor scrie biografia".

A mai apucat s─â fac─â asta, oare?

Foto: Mirrorpix. Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prin╚Ťesa Beatrice de York ╚Öi so╚Ťul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg
FotoJet (28) jpg
Prin╚Ťesa Diana cu Harry ╚Öi Will (4) jpg
letizia leonor profimedia 0702872001 jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei in costum popular romanesc de Sanziene (5) jpg
Prin╚Ťul William ╚Öi Prin╚Ťul George jpg