Trucurile lui Kate pentru ca bretelele sutienului sau marginile lenjeriei să nu se vadă

13 februarie, 2023

Prințesa de Wales poartă ținute atent alese, iar un lucru de care se ține cont, fără îndoială, este ascunderea lenjeriei intime.

Kate Middleton 2  foto   Getty jpg

Indiferent ce alege să poarte Kate Middleton, milioane de oameni vor să știe ce marcă de îmbrăcăminte este și dacă pot replica look-ul acasă. Potrivit unui expert în etichetă regală, prințesa urmează câteva reguli simple de stil pentru a se asigura că ținutele sale sunt fără cusur și că nu se văd marginile lenjeriei intime prin haine.

Expertul în etichetă regală Myka Meier a sugerat că Prințesa de Wales poartă lenjerie intimă fără bretele și fără cusături sub ținutele sale, pentru un finisaj neted. Instruită sub conducerea unui membru al Casei Regale a Reginei, Myka a dezvăluit trucul Prințesei: "V-ați întrebat vreodată de ce nu vedeți niciodată bretele de sutien?! Swipe pentru a vedea un truc secret care este o piesă indispensabilă pentru garderoba regală!". Apoi a fost prezentată o fotografie a unei piese fără bretele de culoare nude, despre care ea susține că este motivul pentru care Kate are un look îngrijit în public.

Myka a explicat faptul că "Lenjeria intimă și sutienele sunt considerate ținute intime private, iar, potrivit etichetei, membrii Familiei Regale trebuie să aibă grijă să nu-și expună la vedere piesele de lenjerie intimă."

Aparent, există câteva opțiuni atunci când vine vorba de ascunderea bretelelor sutienului și a formei cupei, una dintre ele fiind ca sutienul să fie cusut în articolul vestimentar, iar alta este alegerea unei ținute mulate fără bretele.

kate middleton   GettyImages 1446348832 jpg

Lenjeria intimă vine acum într-o gamă variată de nuanțe pentru a se potrivi oricărui ton de piele, astfel încât să poată părea transparentă și să nu fie vizibilă prin haine. "Vreți ca atenția să fie asupra hainei frumos croite și proiectate și nu asupra lenjeriei de corp. Dacă se vede lenjeria intimă, asta poate distruge o ținută uimitoare", mai punctează Myka.

Kate Middleton, Prințesa de Wales,  Bafta, Getty (3) jpg

Profesionistul în materie de etichetă a discutat, de asemenea, despre importanța ca membrii Familiei Regale să evite linia vizibilă a slipilor, atunci când poartă pantaloni sau rochii mulate, alegând lenjerie fără cusături. Iar în cazul în care una dintre doamne optează să poarte o fustă sau o rochie vaporoasă, se spune că acestea vor purta body-uri ca lenjerie de corp, pentru a-și proteja părțile intime.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg